- 14,933
- 5,121
- 113
Ht
2-1
Çay Koyup geliyorum
2-1
Çay Koyup geliyorum
Biz olmassak beceremezler bunlsr qol attırmayEkrem kardeşim sağolsun geldi attırdı sahadakilere
Hallederız sen mac sonu gel dostRakibin omzuna çarptı eli açıktı omuzundanda eline geldi top önce oynattı sonra vara gitti ama kritik pozsiyon 2 3 dkmitiras ettiler
Su maç giderse üzülürüm 2 3 gol daha atması lazım öyle bir mac
Vay canına ! 🤔Iy bıttı 2-1
Atar dost herkes bjk miRakibin omzuna çarptı eli açıktı omuzundanda eline geldi top önce oynattı sonra vara gitti ama kritik pozsiyon 2 3 dkmitiras ettiler
atar atar dost şansa attılar bir taneRakibin omzuna çarptı eli açıktı omuzundanda eline geldi top önce oynattı sonra vara gitti ama kritik pozsiyon 2 3 dkmitiras ettiler
Bunlar ne bilir bunlar taç olsa gol derler neyse 15 dakika sonra buluşalım Bi kahve mi yudumlayımBiz olmassak beceremezler bunlsr qol attırmay
OuahahahahahsAtar dost herkes bjk mi
gelür gelürRakibin omzuna çarptı eli açıktı omuzundanda eline geldi top önce oynattı sonra vara gitti ama kritik pozsiyon 2 3 dkmitiras ettiler
dost ayıp amaAtar dost herkes bjk mi
Öqretecek bunlara qardasm afiyet olsn😍😎 bende bi yemek yiyimBunlar ne bilir bunlar taç olsa gol derler neyse 15 dakika sonra buluşalım Bi kahve mi yudumlayım
Hocam Beşiktaşlı değilsin galiba lütfen saygı duyalım birbirimizeAtar dost herkes bjk mi
Yönetim istifa ederse yeminle sevinirim yenildigimize ama iste etmezlerdost ayıp ama
Afiyet olsun canım çok Ses var zaten sonra gelirizÖqretecek bunlara qardasm afiyet olsn😍😎 bende bi yemek yiyim
Adamın dibi ya türkceyi düzqün kullansa daa cok sevecemHocam Beşiktaşlı değilsin galiba lütfen saygı duyalım birbirimize
Senin kadar Türkçemiz yok kusura bakma ağabeyAdamın dibi ya türkceyi düzqün kullansa daa cok sevecem
Suan uyuyamiyosam bjk yüzündenHocam Beşiktaşlı değilsin galiba lütfen saygı duyalım birbirimize
Saqol canm ne zmn dersen buradayız ha bu arada su qülen arkadasları bizdemi bildirsekAfiyet olsun canım çok Ses var zaten sonra geliriz