- 88,663
- 30,919
- 113
Bu sadece 4 ten degıldır ne kadar kaybettınSuan uyuyamiyosam bjk yüzünden![]()
Bu sadece 4 ten degıldır ne kadar kaybettınSuan uyuyamiyosam bjk yüzünden![]()
Büyüynce olur skntı etmeSenin kadar Türkçemiz yok kusura bakma ağabey
Konu icerisinde malum laflar qecmesinnBu sadece 4 ten degıldır ne kadar kaybettın
Abartma ekremcim gülmek iyidir diri tutar insanıSaqol canm ne zmn dersen buradayız ha bu arada su qülen arkadasları bizdemi bildirsek
Ben üzülmeyi bıraktım dost fener Galatasaray ligden çekilsin bu kadro ile Beşiktaş kalan takımlar arasından yine şampiyon olamaz inşaallah beceriksiz yönetim giderSuan uyuyamiyosam bjk yüzünden![]()
Yok la valla sadece ondan hem trabzon hem bu mac bu kadar mi kötü oynar takim insanin enerjisini emiyorlarBu sadece 4 ten degıldır ne kadar kaybettın
Gedson duzelmezse ısınız cok zorYok la valla sadece ondan hem trabzon hem bu mac bu kadar mi kötü oynar takim insanin enerjisini emiyorlar
Evet ama qülmek yüzübden ceza yiyecek biz ama dikkat etAbartma ekremcim gülmek iyidir diri tutar insanı
Insallah dost yönetim zaten dayaklikta senolda kendini kaybetti bugun cenk eşşekti tam cikarmadi gitti ox i cikardi tam salakBen üzülmeyi bıraktım dost fener Galatasaray ligden çekilsin bu kadro ile Beşiktaş kalan takımlar arasından yine şampiyon olamaz inşaallah beceriksiz yönetim gider
He ya kendini kaybetmişBıde salıhı pataklamıs senol hoca buyur o olay
Basıt olay degıl bnce bısıler patlar yakındaHe ya kendini kaybetmiş
Binbir qece masalına döndü bu roll qiddlim hadş herkese byyyeeesSiz biz olamazsınız zaten gidelim ekocum
Zaten mert gedson abou vardi oynayan 2 si sakatlandiGedson duzelmezse ısınız cok zor
Valla senolu sevmem bugün keşke salihi dovseydi adamlar 4 yemiş gidiyor rakip takimla sohbet ediyor bu Trabzonlu yönetim gitmeli keşke devre arasına kadar 3-4 puan geride olsak transferle tutunuruz belki Sergen Yalçın döneminde daha kötü başlamıştıkInsallah dost yönetim zaten dayaklikta senolda kendini kaybetti bugun cenk eşşekti tam cikarmadi gitti ox i cikardi tam salak
Afiyet olsun dostCoritiba olmasa para kazanamıcaz aslanlarım benim bol bol yiyorlar her haftaldu quitoda tek kale oynadı iy ordanda aldık
Meksikada gollü geçer gibi
Maraba dıstın beyCoritiba olmasa para kazanamıcaz aslanlarım benim bol bol yiyorlar her haftaldu quitoda tek kale oynadı iy ordanda aldık
Meksikada gollü geçer gibi