- 66,397
- 32,259
- 113
Beni sokmayın bişeye bundan sonra ben lafımı ettim
HıhıTamam la uzatmayin
Kim bildiriyor acaba cok merak ettim ciddenBak ikidir bildirim qeldi bana en ufak hatada bende bildireceqim 😑
Ben daha bıldırmedım bana kalmasın yapınca derım benKim bildiriyor acaba cok merak ettim cidden
Ben biliyorum dost skntı yok o 3 kişi bundan,snra en ufak hatalarında bildirim alacakKim bildiriyor acaba cok merak ettim cidden
Aynen konuda biz variz ima ediyorlarda bende bisey yapmadimBen daha bıldırmedım bana kalmasın yapınca derım ben
Knkasına dıkkat etsınAynen konuda biz variz ima ediyorlarda bende bisey yapmadim
kim napmış lo noldu burdaAynen konuda biz variz ima ediyorlarda bende bisey yapmadim
Bende şüphelenmedim degilKnkasına dıkkat etsın
Yok senle alakası dost merak etme ben onları ii biliomAynen konuda biz variz ima ediyorlarda bende bisey yapmadim
Ne bilem lokim napmış lo noldu burda
Itıraf etkim napmış lo noldu burda
👍Efendim yoğunluktan dolayı nadir de olsa gecikmeler yaşanmaktadır. Sitemiz sizlerin güvenliğini ön planda tutarak güvenli hesaplar ile gönderim sağlamayı uygun görmektedir. Farklı siteler gibi her hesaptan gönderim sağlamamız hızlı olur fakat güvenli olmaz bu daha uzun süreç olabilmektedir zor ve zahmetli bir yöntemdir. Çekiminizde sorun bulunmuyor gönderim sağlanacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Birazdan düşer çekim ben 5 dkmmusade isteyim
Buradayız biraz daha