o şey neydi ya cenkle abubakar misaki tsubasa vuruşu yaptılar 😀Üstüne gelen şutu altı pasa sektirdi 5. Yiyoduk az daha ya insan biraz hazır olur altyapıdan yetişmişsin yıllarca bu takimdn ekmek yemişsin yedeğe çekildi diye kilo almış mal aynı mal
o şey neydi ya cenkle abubakar misaki tsubasa vuruşu yaptılar 😀Üstüne gelen şutu altı pasa sektirdi 5. Yiyoduk az daha ya insan biraz hazır olur altyapıdan yetişmişsin yıllarca bu takimdn ekmek yemişsin yedeğe çekildi diye kilo almış mal aynı mal
Sen onu geç ersinin arkasında sadece kale varken altı pasın içindeyken topu yere koymadan önce etrafını kestiğini gördün mü avel ya zaten saha bitmiş en son sensin periler mi gelcek ordano değil adam maçı izliyor anlatıyor zaten orda konuda krize girdim @SULLY saolsın bide şey yazmış cenke bak tsubasa vuruşu yaptı yazıo ula karnıma ağrılar girdi 😀
Pozisyonu gördün mü seno şey neydi ya cenkle abubakar misaki tsubasa vuruşu yaptılar 😀
Sen onu geç ersinin arkasında sadece kale varken altı pasın içindeyken topu yere koymadan önce etrafını kestiğini gördün mü avel ya zaten saha bitmiş en son sensin periler mi gelcek ordan
harbi mi onu görmedim 😀
la yok sen anlatırken gülmekten krize girdim bakamadım pozisyon bitmişti 😀Pozisyonu gördün mü sen
Kamiller cenk soldan abou sağdan aynı topa voleye yattı öyle bir sahne vardı Tsubasada aynı anda vuruyolardi bizim aveller ikiside iskaladila yok sen anlatırken gülmekten krize girdim bakamadım pozisyon bitmişti 😀
yarın özeti izler bakarım onada bende vurdular sandım 😀Kamiller cenk soldan abou sağdan aynı topa voleye yattı öyle bir sahne vardı Tsubasada aynı anda vuruyolardi bizim aveller ikiside iskaladi
maçın en güzel golü abudacenk facia ya onun yüzünden abouda yerinde rahat oynayamıyor ama opsiyon yok hocada haklı
sinyal 😎Tiktaktiktak
Opsiyon yok ? Paraları boşuna mı harcadı bu takım tamamen kendi inadı yüzünden illa türk oynatcak cenki oynatcak necip oynicak karısı mi bunlar anlamıyorum harbidencenk facia ya onun yüzünden abouda yerinde rahat oynayamıyor ama opsiyon yok hocada haklı
ulan sinyalimiz bile bozulmuş
4 atacam diyor ilk golüde belhanda atcakmışEkli dosyayı görüntüle 398658
Gözlükteki ima
Mert cıkar dıyolar4 atacam diyor ilk golüde belhanda atcakmış