- 12,143
- 4,488
- 113
İnşallah dostGelir kral
İnşallah dostGelir kral
Eyvallah dostGeçenlerde kazanmışsın sonradan gördüm tebrik ederim bu arada adına çok sevindim
Bol şansArkadaşlar herkese iyi akşamlar takımları tanıyan varmı sizce ne olur gelmesi durumunda iki kişi 250
Çıkanı biriktirdim çekmeden yedim o esnada 100 TL turnuva kazancı eklemiş 150 yaptım oynadımParam yok diyon slot turnuvasında dereceye girmişsin oran alabiliyorsun 🤣
O cimriler de çok eklemiş birazını verseydin geri 😁😁Çıkanı biriktirdim çekmeden yedim o esnada 100 TL turnuva kazancı eklemiş 150 yaptım oynadım
Ne kadar lik oynamak lazım turnuva için biz oran alamiyoruzÇıkanı biriktirdim çekmeden yedim o esnada 100 TL turnuva kazancı eklemiş 150 yaptım oynadım
Kod almaya girdim orada gördüm 😁O cimriler de çok eklemiş birazını verseydin geri 😁😁
Vallahi bilmiyorumNe kadar lik oynamak lazım turnuva için biz oran alamiyoruz
Olsun bence en mantıklısı özel orana oynamanmış mantıklı yapmışsınKod almaya girdim orada gördüm 😁
Slotlar aşırı derecede berbatOlsun bence en mantıklısı özel orana oynamanmış mantıklı yapmışsın
Biliyorum ikisi de öyle ama bu sıralar anlatmıştım zaten JoJo mat kod ile geçiniyorum verirse verir gems Bonanza aşırı sardı son 1 2 dir 500 bir kere de 1000 verdiSlotlar aşırı derecede berbat
Kanka şimdi bu benim özel orandaki maçlar kaçta başlıcakBiliyorum ikisi de öyle ama bu sıralar anlatmıştım zaten JoJo mat kod ile geçiniyorum verirse verir gems Bonanza aşırı sardı son 1 2 dir 500 bir kere de 1000 verdi
NBA maçları hep gece 2, 3, 5 te Felan bile başlıyorKanka şimdi bu benim özel orandaki maçlar kaçta başlıcak
Eyvallah dost teşekkür ediyorumNBA maçları hep gece 2, 3, 5 te Felan bile başlıyor