- 7,787
- 4,349
- 113
He anladim kismet oldu bittiYanına 1.10 orandan maç koysan yine aynı oran yapıyo onu demek istedim
He anladim kismet oldu bittiYanına 1.10 orandan maç koysan yine aynı oran yapıyo onu demek istedim
Kanka çanakkale gibi savunuyor houston neden üst aldın hahahah😀😀Haydi bol sans büyük bastik
Ekli dosyayı görüntüle 442058
Sonra dost geliyo parayi oduyo beraber slot oynuyorlarBu benim sspecialim hüzün hikayesi kadın taksiye biniyor ama parası çıkışmıyo3
Haydi bakalım insallah gelirBugun hic yanilmadin o yuzden devam
Sonra dostla rolling yapıyorlar 5 adım her adım 1 vuruşSonra dost geliyo parayi oduyo beraber slot oynuyorlar
Houstonu sahadan çekecekmiş başkan 😂😂La baslaaaaaa
Alpereni aradik simdi bugun koridor yaptik dedi agshshsbsKanka çanakkale gibi savunuyor houston neden üst aldın hahahah😀😀
Az önce de sen Dallas alır diyordun dostum sana kalsak suan paramız yoktuKanka çanakkale gibi savunuyor houston neden üst aldın hahahah😀😀
Şiddet icerikli olumsuz öqeler icerir😂😂Kanka çanakkale gibi savunuyor houston neden üst aldın hahahah😀😀
Tree young a bakar maç 2-3 üçlük arka arkaya sallarsa içerdeAlpereni aradik simdi bugun koridor yaptik dedi agshshsbs
Şansına inş altta kalmaz maç sanmıyorım amaAlpereni aradik simdi bugun koridor yaptik dedi agshshsbs
Senden sonra söylemişim önce söylesem neyseAz önce de sen Dallas alır diyordun dostum sana kalsak suan paramız yoktu
Maksat parmaqımızın canı sklmasnEko sende ne emoji aticagini sasirdin senin emojileri kaldirsinlar aq ya