- 7,787
- 4,349
- 113
Burasi yesil @Shellac
Takip edenlere tesekkurler nba icin bi etkinlik yapcam takip edenler aklimda 😍
DevammBurasi yesil @Shellac
Aklını yerim önce Bi kendini topla da sen kazan zaten benim için mühim olan oBurasi yesil @Shellac
Cekim vereyim de nba bakarizHaydi bakalım borcu öde kalanla devam vurmaya
Tamam bakalım gönder gelsin etiket atarsın canoCekim vereyim de nba bakariz
Sabah beni sugar rush sirkelemeseydi ufak bir vurgun olabilirdi ama cok ezdi beni ya hastalik it oyunTebrikler dost. Son kursunda easy won geldi. Darisi diger kursunlara
Tesekkurler canimTebrikler
Nba benim isim aslinda ama bayagidir oynayamiyorim takipde edemiyorim hayattan cok kopugum bu konuyada sirf kafam dailsin diye giridm hayat berbat awkCekim vereyim de nba bakariz
Full ekran carpan dolsa kombo yapmaz. 9 spin bos gecer. Lanet oyunSabah beni sugar rush sirkelemeseydi ufak bir vurgun olabilirdi ama cok ezdi beni ya hastalik it oyun
Ya son 400 kaldiginda ekrani gorsen kafayi yerdin bir uzatma gelse en az 30 40 k kafami vurdum duvarlara ama yemediFull ekran carpan dolsa kombo yapmaz. 9 spin bos gecer. Lanet oyun
Tahmin edebiliyorum dost aynisini yasadim yeminle 64x ler 128x ler dolu ekrana son 3 4 spini bos gectiYa son 400 kaldiginda ekrani gorsen kafayi yerdin bir uzatma gelse en az 30 40 k kafami vurdum duvarlara ama yemedi
Tebrikler dostBurasi yesil @Shellac
Olmayinca olmuyoTahmin edebiliyorum dost aynisini yasadim yeminle 64x ler 128x ler dolu ekrana son 3 4 spini bos gecti
Tebrikler Kesene bereket dostBurasi yesil @Shellac
Yw kardes maltepenin neresinden dedim sanaTebrikler Kesene bereket dost