- 8,912
- 5,728
- 113
dost parayı aktardım hesaba cekiyim atayımsen dm at dostum bana ben sana atamıyorum
dost parayı aktardım hesaba cekiyim atayımsen dm at dostum bana ben sana atamıyorum
tamamdır sen yazarsın dostumdost parayı aktardım hesaba cekiyim atayım
TebriklerTurnayı Vurduk Sonunda Uzun Bir Aradan Sonra
Harikasın ortak roll girebiliriz bizde fakir işi başkan trx iletecek şimdi hehe şansın daim olsun harika yakalamışsın doubleyi..eyvallah reis 0 lar benim isim ya
Teşekkürler reisim baştacısınolur kıral
serefin var hemson@talisca53 pizza ısmarlarsan yeriz![]()
eyvallah reisHarikasın ortak roll girebiliriz bizde fakir işi başkan trx iletecek şimdi hehe şansın daim olsun harika yakalamışsın doubleyi..
Çekimin gelince dmleşiriz kardom gecen güzel ola 👋eyvallah reis
çekim çoktan geldi dost ama hesaptan başka yere altardim oraya geçsin yazcam sanaÇekimin gelince dmleşiriz kardom gecen güzel ola 👋
eyvallah dostTebrikler dost
Çay hesabına mı aktardın 🤣😂çekim çoktan geldi dost ama hesaptan başka yere altardim oraya geçsin yazcam sana
yok reis ya birazdan bir kupon daha yapicam çalışıyorum şuan reis şu tutan kupona 500 sallasak parayı vurduyduk yeminleKanka yeni kuponlar da kazanan oldumu
Hakketen çok güzel kazanç olurdu be 100k ne demekyok reis ya birazdan bir kupon daha yapicam çalışıyorum şuan reis şu tutan kupona 500 sallasak parayı vurduyduk yeminle
Tamamdır dost ben bir duş alayım yazarsın 🤞🏽çekim çoktan geldi dost ama hesaptan başka yere altardim oraya geçsin yazcam sana