- 111,670
- 62,864
- 113
Biraz izledim agir amatorler
Hee su 250ye 250yimi aldin iyi o bonus para olunca denenirBonus yoksa oyle yapardım
Sahtekarlık degil youtubede mac vardi cok kactiulan sahtekarlar macın 30 dk sı kılıtle gectı
Neyze siradakini yapistir zarar yok sayilirSahtekarlık degil youtubede mac vardi cok kacti
kacar hep her mac mı aynı ya 35-45 arası 3 gol cıkar ya 80-90 arası 3 gol cıkar bunlar gariban parayla hepsını kopek edersınSahtekarlık degil youtubede mac vardi cok kacti
Vallah oyle bizim burda bastigimizk 1 ay da aliyo adamlarkacar hep her mac mı aynı ya 35-45 arası 3 gol cıkar ya 80-90 arası 3 gol cıkar bunlar gariban parayla hepsını kopek edersın
sahtekarlar işte muslumanlara 2.yarı ılham gelır 7 tane gol cıkar ben gecen oynadım ıste freebetle ılk yarı 1.5 dedım ılk yarı 1-0 2.yarı 3-4 bıttı ne bu sımdı satılık degılde ne bunlarVallah oyle bizim burda bastigimizk 1 ay da aliyo adamlar
Ohasahtekarlar işte muslumanlara 2.yarı ılham gelır 7 tane gol cıkar ben gecen oynadım ıste freebetle ılk yarı 1.5 dedım ılk yarı 1-0 2.yarı 3-4 bıttı ne bu sımdı satılık degılde ne bunlar
Bol sansSimdi kasa basa basa fisi cekcez
Seri yapin hizlu hizliBol sans bol tek tarafli kurumalar