- 19,596
- 22,183
- 113
ERhanla az sıfırlamadık de lightning roulette: )))Autoda oyna derım bu saatte
ERhanla az sıfırlamadık de lightning roulette: )))Autoda oyna derım bu saatte
Ah ah @tanergrsu atamadilar 5 tane tr5 k başlangıç 10 tane oyun 500 erden satin alindi
Cea Catro bet 6 tl
Zombi carnival bwt 8 tl
Midas bet 4 tl
Hot fiesta bet 3.75
Thor bet 6 tl
Gates bet 7 tl
Swet bet 8 tl
Toplam harcanan 5 k gidişata gore rulete oynayabilirim
Her oyun videosu atilacak
Valla alicim lightning cok katakullı donuyor oynamam ben auto da 10 tur yap olursa olur sonra oradan da uzaklascanERhanla az sıfırlamadık de lightning roulette: )))
Gerçek kumarciymişsin vallaValla alicim lightning cok katakullı donuyor oynamam ben auto da 10 tur yap olursa olur sonra oradan da uzaklascan
Lan Galatasaraydayken az dalga gecmedim bi Fenerli olarak orama bruma vurmayin falan diye .basa gelen cekilir🤣Oha fener Bruma yi almış beyler
Cunki en çok para onda dönüyor katakulli olmaması mucize olurValla alicim lightning cok katakullı donuyor oynamam ben auto da 10 tur yap olursa olur sonra oradan da uzaklascan
ver ceryanı graL 🤩Gerçek kumarciymişsin valla
Fener için sıradan haber : )))Oha fener Bruma yi almış beyler
Bukadarda bellı edılmez aliCunki en çok para onda dönüyor katakulli olmaması mucize olur
Bunun kumarcılıgıyla alakalı degıl dost yani lightning gozgore gore yapıyorlar kahpeler 4 kere 0 gelirmi amq oyunundaGerçek kumarciymişsin valla
Aynen çok gevşek oynadılar bende hiç beğenmedim.Adam tr 5 atara cok basmis ama tr cok yvsak oynadi heleki cengiz cok yazik oldu
ss falan gelmez artık 3k bastı gıttı zaten 5kda bu foruma bakmaz bıleTanerin attigigi ilk ss battigini gosteren ss olck gibime geliyor
3 k bastigi ss nerde lass falan gelmez artık 3k bastı gıttı zaten 5kda bu foruma bakmaz bıle
turkıye macına basmıstı3 k bastigi ss nerde la
Türkiye 5 fark atar oynadı aslında mantıksız değil oranı 5 küsur3 k bastigi ss nerde la