- 49,033
- 37,321
- 113
BozKupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
BozKupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
Tehlikeli sularda kupon, bol şans.Kupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
bastıgın parada güzelKupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
sen bilirisin kardo iyi yine Milan sıkıntı sadece120k veriyor şuan
Kimseyi dinleme diğer 2 maç ihtimali aşırı arttığı için her dk 3/5k artacak bozum içinden geleni yap dostum.120k veriyor şuan
Son kurşununsa içine sinmiyorsan bozabilirsin ama ben bozupta mutlu olduğum 1 kupon hatırlamıyorum.Milan maçının üst oranı 1.70 her şey ortada.Ben olsam bozmazdım ama giderse üzürse seni bozabilirsinKupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
Bol şans dostEkli dosyayı görüntüle 967812
Zor gibi milan maçından, getirebilirsek kuponu güzel bi çekiliş yaparız totemleyenlerden
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 967812
Zor gibi milan maçından, getirebilirsek kuponu güzel bi çekiliş yaparız totemleyenlerden
Boz kankaKupon bozumuna ana parayı geri veriyor çok kararsızım şuan
Boz babacan boz120k veriyor şuan
Bol sans kankaEkli dosyayı görüntüle 967812
Milan maçını açtım izliyorum da @tango35 piroom yoldaş karar sendeEkli dosyayı görüntüle 967812
İnşallah böyle biter dur bakalım hayırlısıHedef para kuponum araba değiştiricem gelirse bozarsak da bir daha zor yakalarız 3 maçı bozum yapmıyoruz şansımıza
Çıkmaz onlar ölü@tango35 80 dk dan sonra bozum 200k plus olur diğer 2 maçta 3. Gol çıkmaz ise.
Valla biraz parası varsa 10 dk için 300 k plus var işin ucunda bozulmaz@tango35 80 dk dan sonra bozum 200k plus olur diğer 2 maçta 3. Gol çıkmaz ise.
Nasibinde varsa zaten o para fizandan olsa gelir seni bulur nasibinde yoksa bozsanda 2 dakikada gider.En iyisi bozmamak kadere bırak.Olurda gidersede üzme kendini nasipte yokmuş dersinHedef para kuponum araba değiştiricem gelirse bozarsak da bir daha zor yakalarız 3 maçı bozum yapmıyoruz şansımıza