- 7,811
- 4,448
- 113
Yok la diğerleri bana hafif geliyorBaba çok ağır sigara o kadar sigara içiyorum çok kötü geliyor
Yok la diğerleri bana hafif geliyorBaba çok ağır sigara o kadar sigara içiyorum çok kötü geliyor
En güzeli touch MarlboroYok la diğerleri bana hafif geliyor
Midnight blue parlement en güzeliBaba çok ağır sigara o kadar sigara içiyorum çok kötü geliyor
Olum çok yanlıyorsunuz aw sinyalinde boyutunu aştınız.Adam kuponu attı 2-3 vardı bi geldiniz saniye saniye yazdınız hemen yanlama modunu açıyorsunuz.Kime ne atmak isterse gönlünden ne geliyorsa yapar.100 kere sinyal atarak ne geçiyor elinize@tango35 tango sponsorluğunda 3 adım açıyoruz dost jahahssh
Adaletine güvenirim ağabeyKaç kişi ne verecez yazayım mı sana özelden kendin demişsin takip eden dostlara çekiliş yaparız totemleyenlerden diye @tango35
Pokercimusti aklıma geldi puahhahaPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
Vallahi helal olsun pokerdede çok kaybetmişsinPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
pokere yönelmemişsin yine iyi spor çıkarmış zararıPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
Oh mis 😁Pokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
şansın varmıs kardo herkes kendi nasibini yermiş sende yedinPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
İyi yapmışsın poker sıkıntıPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣
Sağol kardeşimAdaletine güvenirim ağabey
Kalbin temiz piroooo kalbinPokerde eksi 250ydi bi 100 daha attım pokere diye canlıyı açtım bu 3 maç gözüme çarptı bastım geçtim 🤣