Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti tango35 | Şampiyonlar Ligi Vol 1

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
9.99

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
3,437
113
Tangocu kardeşim pokerden vurdun parayı atesleyecem dedin diyiş o diyiş
Fatih hocam o gün zaten arkadaşın hesaptı 50k ona verdim 50 aldım onu da Cashe giriyim dedim sabaha doğru kaybettim valla 😂

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
3,437
113
6 saat takip etmistik konuyu pehh be
Beni takip eden olmadı dostum ben takip ettirmem kendimi😂 kimseden etkinlik almam içimden geldiğinde de veririm o gün maalesef sabah aldığım 50yi geri verdim zaten sinirle 1 gün aralıksız uyudum 😂

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,521
30,782
113
Fatih hocam o gün zaten arkadaşın hesaptı 50k ona verdim 50 aldım onu da Cashe giriyim dedim sabaha doğru kaybettim valla 😂
Ben ne güzel olaydan bile habersiz evde Instagram reels izliyordum bı baktım etiket attın ödül gönderecem diye. O heyecanla borca girdik bunun vebalini nasıl ödeyecez 😁

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
3,437
113
Ben ne güzel olaydan bile habersiz evde Instagram reels izliyordum bı baktım etiket attın ödül gönderecem diye. O heyecanla borca girdik bunun vebalini nasıl ödeyecez 😁
Lewandovski totoşu bi gol atsa bayram ederdik de atmayacağı günü buldu 😂

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,291
7,488
113
Beni takip eden olmadı dostum ben takip ettirmem kendimi😂 kimseden etkinlik almam içimden geldiğinde de veririm o gün maalesef sabah aldığım 50yi geri verdim zaten sinirle 1 gün aralıksız uyudum 😂
Dost 3 kişi kazanmıştı sanırım bir kişi dağıtım yaptım dağıtımı Sabribey yaptı o da arkadaşkaeini seçip liste yapmıştı sıkıntı yok para birgün var birgün yok oldugundada dm kutumuza bakacaz akillabdik umarım kat kat fazlasında nasip olur ne diyeyim

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
3,437
113
Dost 3 kişi kazanmıştı sanırım bir kişi dağıtım yaptım dağıtımı Sabribey yaptı o da arkadaşkaeini seçip liste yapmıştı sıkıntı yok para birgün var birgün yok oldugundada dm kutumuza bakacaz akillabdik umarım kat kat fazlasında nasip olur ne diyeyim
dost doğru söylüyorsun kumarcı adamız bigün bende başka Birgün sende olur. Anlatmaya çalıştığım ben etkinlikci birisi değilim zaten kimseden almadım almam da bazen totalde tatmin eden bi rakamı yakaladığımda içimden geçenlere dağıtım yapmak isterim. Ama en son 3milyon kazanç sağladım onu batırdıktan sonra 50 60 100klar emin ol bana kazanç olarak gözükmüyor. Şekil a ben cash hergün pokerdeyim. 100 200 alırım günlük ertesi gün 200 300 veririm. Yani turnuvadan aldığım 50k benim 2 saatlik oyun param. Keşke 1m üzeri bi kazanç sağlasam bigün de herkesin gönlünü yapsam. Ama herkesin yorganı farklı ayağını ona göre uzatıyor. Kim kimin ne kadar zararda hangi bütçeyle oynadığını bilmiyor. Umarım bu haftasonu 1. 2. Oluruz da güzel dağıtım yaparız

Ekli dosyalar

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
3,437
113
Sağlık olsun ben de barcola 2 isabetli şut bekliodum maç başlarında 1 isabet attı sonra sut bile çekmedi
Valla yaktı hepimizi allahtan 25k basacaktım bassam gittiğine yanmazdım sadece levanın gol atmamasından milyon kaçardı ona üzülür 2 gün uyuyamazdım 😂

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,291
7,488
113
dost doğru söylüyorsun kumarcı adamız bigün bende başka Birgün sende olur. Anlatmaya çalıştığım ben etkinlikci birisi değilim zaten kimseden almadım almam da bazen totalde tatmin eden bi rakamı yakaladığımda içimden geçenlere dağıtım yapmak isterim. Ama en son 3milyon kazanç sağladım onu batırdıktan sonra 50 60 100klar emin ol bana kazanç olarak gözükmüyor. Şekil a ben cash hergün pokerdeyim. 100 200 alırım günlük ertesi gün 200 300 veririm. Yani turnuvadan aldığım 50k benim 2 saatlik oyun param. Keşke 1m üzeri bi kazanç sağlasam bigün de herkesin gönlünü yapsam. Ama herkesin yorganı farklı ayağını ona göre uzatıyor. Kim kimin ne kadar zararda hangi bütçeyle oynadığını bilmiyor. Umarım bu haftasonu 1. 2. Oluruz da güzel dağıtım yaparız
Vay be dost bizde 200-300 l vursak bırakırız diyoruz yani 20 senedir içindeyim bende ama bu paralar güzel para 3 milyon lira kimsenin gönlünü etmene gerek yok dost çünkü farklı yerden girdin şimdi umarım hedefledin rakama ulasirsin