Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Tarihe Geçen Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Adamlar servetlerini Servet kattı şike yaparak bizde onları izliyoruz mevzuya bak dünyanın adaleti

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Şunların varya çocukları olsa canlı canlı kesmen lazım Yunan deillermi bı İsrail bı Yunan dünyanın en orospu çocuğu milletleri

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,878
3,741
113
Adamlar servetlerini Servet kattı şike yaparak bizde onları izliyoruz mevzuya bak dünyanın adaleti
hocam bu kadar kumarda para kaybetmeyi kendine yediremiyorsan kumar oynama o zaman şike yapıldığı falan yok ortada. 2.5 üstün oranı bile 2.4 olan maç 2.5 üst olmuş bu maçta kimse para kazanamamış diyorsun yanlış tercih yapmışsın.

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Bak gene diyorum şu maçtan 1.05 oran bile akzanan varsa gelsin anamı siksin o kadar neyin size yapılan şikeyi böyle anlatayım imkansız birşey bu maçtan 1 TL aldım diyen yoktur Dünya uzerinde

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
Aha bak 1 TL akzanan varsa gelsin atsın kuponu buraya imkanı yok 2.5 üstü basan bir kişi bile olsa 3 gol çıkmazdı bu maçta 6 milyar insanın 2 milyarı oynamissa orospu cocuyum herkesi yatırdılar daha ne diyim

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,213
2,441
113
Şunların varya çocukları olsa canlı canlı kesmen lazım Yunan deillermi bı İsrail bı Yunan dünyanın en orospu çocuğu milletleri
Bak gene diyorum şu maçtan 1.05 oran bile akzanan varsa gelsin anamı siksin o kadar neyin size yapılan şikeyi böyle anlatayım imkansız birşey bu maçtan 1 TL aldım diyen yoktur Dünya uzerinde
Aha bak 1 TL akzanan varsa gelsin atsın kuponu buraya imkanı yok 2.5 üstü basan bir kişi bile olsa 3 gol çıkmazdı bu maçta 6 milyar insanın 2 milyarı oynamissa orospu cocuyum herkesi yatırdılar daha ne diyim
Kaybetmeyi hazmedemiyorsan bırak.

bunojik9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
86
28
2.5 uda geç 0.5 oynayan varsa gelsin tüm.varligimi vermessem anamı siksinler okadar garanti konuşuyorum imkanı yok adı da şike.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...