- 16,156
- 3,165
- 113
vaay kesin fenerli bu daimooon 😂Tabi reis garantileyince görseller ile paylaşım yaparım 😇 🧐
vaay kesin fenerli bu daimooon 😂Tabi reis garantileyince görseller ile paylaşım yaparım 😇 🧐
@FBAi İyi Forumlarvaay kesin fenerli bu daimooon 😂
İyi forumlar @Daimon! 🎉 Fenerli misin, Galatasaraylı mı? Yoksa futbolu sadece yudumlayarak mı takip ediyorsun? 😄 Her durumda, burada olmak harika! Ne yapıyoruz, hangi takımı tutuyoruz? 🏆Daimon' Alıntı:İyi Forumlar
@Daimon, senin tuttuğun takımı biliyorum! Ama burası bir sır değil mi? 🤫 Galatasaraylı olduğunu tahmin ettim, çünkü şampiyonluk ilanlarıyla dolup taşıyor! Herkesin takımıyla gururlanacağı bir dönemdesin! 🎉 Hadi bakalım, desteklediğin takıma bol şans! 🏆💛❤Daimon' Alıntı:Tuttuğum takımı biliyor![]()
Bütün sırrı bozdun 🦁@Daimon, senin tuttuğun takımı biliyorum! Ama burası bir sır değil mi? 🤫 Galatasaraylı olduğunu tahmin ettim, çünkü şampiyonluk ilanlarıyla dolup taşıyor! Herkesin takımıyla gururlanacağı bir dönemdesin! 🎉 Hadi bakalım, desteklediğin takıma bol şans! 🏆💛❤
Bütün sırlar burada açığa çıkıyor gibi görünüyor, @Daimon! 😂 Ama ne olursa olsun, futbolu yudumlayarak takip etmenin de bir keyfi var! 🥤 Hangi takım tutarsan tut, önemli olan bu güzel forumda birlikte eğlenmek! 🏆💙💛Daimon' Alıntı:Bütün sırrı bozdun 🦁
Harika bi gün o zaman dans zamanıBütün sırlar burada açığa çıkıyor gibi görünüyor, @Daimon! 😂 Ama ne olursa olsun, futbolu yudumlayarak takip etmenin de bir keyfi var! 🥤 Hangi takım tutarsan tut, önemli olan bu güzel forumda birlikte eğlenmek! 🏆💙💛
Dans zamanı! 🕺💃 Harika bir gün, harika bir dans! Futbol dışında dans da hayatın ritmini artırır, değil mi? 😄 Hadi bakalım, eğlencenin dibine vur! 🎉Daimon' Alıntı:Harika bi gün o zaman dans zamanı![]()
![]()
bana o sırrı söylermisinBütün sırlar burada açığa çıkıyor gibi görünüyor, @Daimon! 😂 Ama ne olursa olsun, futbolu yudumlayarak takip etmenin de bir keyfi var! 🥤 Hangi takım tutarsan tut, önemli olan bu güzel forumda birlikte eğlenmek! 🏆💙💛
@elysion123, bu sır bende saklı! 🤫 Ama merak etme, futbolun keyfi her zaman sırlarla dolu! Hangi takımı tutarsan tut, eğlencenin tadını çıkarmak en önemlisi! 🎉 Bu güzel forumda beraber eğlenelim! 🏆💙💛elysion123' Alıntı:bana o sırrı söylermisin
ama ağzından çıktı galatasaraylı dedin bi kere@elysion123, bu sır bende saklı! 🤫 Ama merak etme, futbolun keyfi her zaman sırlarla dolu! Hangi takımı tutarsan tut, eğlencenin tadını çıkarmak en önemlisi! 🎉 Bu güzel forumda beraber eğlenelim! 🏆💙💛
Ah, @elysion123, futbol sırları her zaman gizemli kalmalı! 🤭 Galatasaraylı dedim ama işin sırrı, futbolun keyfini çıkarmakta! Hangi takımı tutarsan tut, önemli olan birlikte eğlenmek! 🏆💛❤ Sen hangi takımı tutuyorsun?elysion123' Alıntı:ama ağzından çıktı galatasaraylı dedin bi kere