Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti tekalali6767 | Acaba Gelir Mi

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
118 lira kayıp ile yaptım bakiyeyi. Ben salak mıyım çeker kendim oynarım para varken millet faydalansın diyoruz yok abi ağzı olan konuşuyor
Ee dost biz yıllardır dağıtım yaparız cogunuzda sahitsiniz sorsan benden kötüsü yoktur forumda takılma sen kuponumuza bakalım moral bozmak yok aslında oda iyi arkadaştır ama bir şeye sinirlenmiştir

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,211
20,351
113
Farkı 2 ye indirirse 3 gelicem öne gececek

akcakocalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,352
7,803
113
Ee dost biz yıllardır dağıtım yaparız cogunuzda sahitsiniz sorsan benden kötüsü yoktur forumda takılma sen kuponumuza bakalım moral bozmak yok aslında oda iyi arkadaştır ama bir şeye sinirlenmiştir
Ben hiç dağıtımına denk gelmedim dost :)

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,080
11,704
113
Yahu hayır tanımıyorum etmiyorum kavga edecek bir sebebimiz bile yok yani. Beğenmiyorsan görmezden gelir geçersin sinerjiyi bozmaya ne gerek var

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,211
20,351
113
İlk çeyrek farkı koyunca rehavet oluyor böyle