- 23,041
- 11,695
- 113
Fark 11 olmuş niye mola alıyorsun ki
Hep öyle olmuyormu zaten neyse adım 3 de kaybedersin gideriz dost hedef kaybetmek o zaman kazanma şansı varHahahaha maalesef dost hiç içtenlikle açmadım rolu aslında keyfim yoktu nasip işte
Mılanoya bısıker olmus97 oldu dep bu hücum atarsa ev 100ude gecicek
Hayallerim pıt 😁Hep öyle olmuyormu zaten neyse adım 3 de kaybedersin gideriz dost hedef kaybetmek o zaman kazanma şansı var
50sn de bi kere maç döndü ondan sonra oldu hep bunlar 11 fark dönmüştü eurolig ve nbadaFark 11 olmuş niye mola alıyorsun ki
Son adım mi yapacaksın dostFark 11 olmuş niye mola alıyorsun ki
Fenerbahçe de bjk ten almıştı öyle hatırlıyorum50sn de bi kere maç döndü ondan sonra oldu hep bunlar 11 fark dönmüştü eurolig ve nbada
Video yok bende YouTube çöktü
Dostum bilmiyorum konu nereden geldi biliyorsun herkese ulaşmak istiyorum tâbi de kasanın durumuna bağlı önce üçüncü adımda won olsundaSon adım mi yapacaksın dost
Biliyorum dost 🙏Dostum bilmiyorum konu nereden geldi biliyorsun herkese ulaşmak istiyorum tâbi de kasanın durumuna bağlı önce üçüncü adımda won olsunda
Baba yapamam yaparsın oğlum çukur sahneVideo yok bende YouTube çöktü
🤣🤣 Vallah yapamamBaba yapamam yaparsın oğlum çukur sahne
Taktik veriyorum kaybedene kadar oyna dost varsın ölümlü dünyaDostum bilmiyorum konu nereden geldi biliyorsun herkese ulaşmak istiyorum tâbi de kasanın durumuna bağlı önce üçüncü adımda won olsunda