- 22,226
- 6,962
- 113
Dayı khimki son 9 lazım 1 54 süre varSamorang 1 cey 28.5 alt
Dayı khimki son 9 lazım 1 54 süre varSamorang 1 cey 28.5 alt
Gio yu kovdunuz mu la2 dk 8 ciksa bile icerde
Bu nerden çıktı gene bilader hep bu suvatın oyunu bunlarBı sus be kardeşim bi uyutmadin
Diğer kuponda da üst almıştın dayı amaRusya 149 olma
Konuyu sürekli hortlatiyonuz iyilik akımı değil mi burasıBu nerden çıktı gene bilader hep bu suvatın oyunu bunlar
Yok la cok ugursuz geldi diye degistim sergen iyidir kumardan da anliyorGio yu kovdunuz mu la
Bu gelmısSamorang 1 cey 28.5 alt
Burası neresi harbiKonuyu sürekli hortlatiyonuz iyilik akımı değil mi burası
Doğru söylüyor bi ara sergenı koymuştu yattığı kuponda yokta hatta at yarışı bile oynayıp kazanmıştıYok la cok ugursuz geldi diye degistim sergen iyidir kumardan da anliyor
reis 5 kişi ayarladınmıBu gelmıs
Cok erken havlu attınız be dayıTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
Sergende iyiki bı yetenekliymis aq her önüne gelene sallıyor Real de falan oynasaymis demekki ben düşünemiyorum onun havasınıYok la cok ugursuz geldi diye degistim sergen iyidir kumardan da anliyor
Dayı gene geldik bu konuya haTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
Aynen dayi cio o yuzden kesinlikle kalmali avrupa hedefi icin dogru adim ligide fb gsnin durumuna gore goturebilirsinTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
Abi ilk 11 lazım deseydin direktTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
La yorumculuk yapmicakti karizmayi baya cizdirdi mal işte rahat rahat takiliyor sohbet havasinda ama herkes goruyor akSergende iyiki bı yetenekliymis aq her önüne gelene sallıyor Real de falan oynasaymis demekki ben düşünemiyorum onun havasını
Her mevkiye adam saymışsın dayı o zaman baştan yaratılma hikayesimi yoksaTakima 2 kanat,santrofor,2 bek,bir defans,bi kaleci,bir ortasaha lazim da bu saatten sonra lig icin yetmezde uefa icin yapilabilir
Ya geçen izledim önemli takımlardan teklif aldım diyor takımları bı sayıyor amedspor aqLa yorumculuk yapmicakti karizmayi baya cizdirdi mal işte rahat rahat takiliyor sohbet havasinda ama herkes goruyor ak