- 80,979
- 54,137
- 113
Onlarin per baremi zaten 18 kanka bizde 4 atmisti 1 dk da ondan 20 oldu yani ikiside baremden ust25 18 attı adiler
Onlarin per baremi zaten 18 kanka bizde 4 atmisti 1 dk da ondan 20 oldu yani ikiside baremden ust25 18 attı adiler
Bilmiyorum kanki 25 ve 18 attilar dedimya ikiside baremOnlarin per baremi zaten 18 kanka bizde 4 atmisti 1 dk da ondan 20 oldu yani ikiside baremden ust
Nasıl yani sen yoktun ki kanka listede@joafelix noldu bizim 500 dost bize gelen giden olmadı
Benim adımı yazmıştınız sonra gruplaşmalar olduğu için farklı birine verilmiş çok umrumda değil de ortalığı karıştırayım diye bi yazayım dedim 😀Nasıl yani sen yoktun ki kanka listede
Ben kendi paramı bile isimlere verdim vallahi bakBenim adımı yazmıştınız sonra gruplaşmalar olduğu için farklı birine verilmiş çok umrumda değil de ortalığı karıştırayım diye bi yazayım dedim 😀
Eniste bunlar teşkilat olmusBenim adımı yazmıştınız sonra gruplaşmalar olduğu için farklı birine verilmiş çok umrumda değil de ortalığı karıştırayım diye bi yazayım dedim 😀
Teşkilatların Telegram gruplarını tespit ettim suvatımEniste bunlar teşkilat olmus
Helal eniste sen yaparsiTeşkilatların Telegram gruplarını tespit ettim suvatım
O ne Enişte suikast mı varTeşkilatların Telegram gruplarını tespit ettim suvatım
Yapacam suvatım afiyeleri saldımHelal eniste sen yaparsi