- 11,016
- 2,532
- 113
Muro oynasaydin keşke bugünUlan ne para dağıttı ya 5-1 oldu Bak dediğim gibi geldi ya
Muro oynasaydin keşke bugünUlan ne para dağıttı ya 5-1 oldu Bak dediğim gibi geldi ya
Para yoktu para para olsa sabaha kadar çok pis para yapmıştımYeminderim helal olsun sanaa
Peru Ligi Yaktı beni 4100 alıyorduk yoksa çok pis para koymuştum buradanMuro oynasaydin keşke bugün
Sana gönderdi ya elemanPara yoktu para para olsa sabaha kadar çok pis para yapmıştım
Valla bu bir totem muro helal olsun sana dostum 😀Para yoktu para para olsa sabaha kadar çok pis para yapmıştım
ne diyorum ben Ali Kemal sabahtan beri Peru bastım yattı 4100 alıyordumSana gönderdi ya eleman
hangi maci bekliyorsunuzne diyorum ben Ali Kemal sabahtan beri Peru bastım yattı 4100 alıyordum
Peruda ne işin var lig değil ki kupa maçları onlarne diyorum ben Ali Kemal sabahtan beri Peru bastım yattı 4100 alıyordum
Fc tuksonhangi maci bekliyorsunuz
Gizlihangi maci bekliyorsunuz
Kadinlar ligi 3.0 olan machangi maci bekliyorsunuz
Kral attığı golü geri çekti Normalde Hakkı 1-0'dı Hatta bu arkadaş da o maçtan yattı o maç gelseydi 4100 alsaydın ben bu İsveç maçında en az 30-40 yapmıştımPeruda ne işin var lig değil ki kupa maçları onlar
Son 15 dk 4 0 olurKadinlar ligi 3.0 olan mac
Muro hislerin ne diyor bu karıların maçına olacak mı olmayacakmiKral attığı golü geri çekti Normalde Hakkı 1-0'dı Hatta bu arkadaş da o maçtan yattı o maç gelseydi 4100 alsaydın ben bu İsveç maçında en az 30-40 yapmıştım