- 74,325
- 39,473
- 113
Maşallah de maşallah de enerjim Fazla fazla var BitmesinRuh ve beden sagligim icin uzaklardaydim murom sen de yine formunda misn canini yedigim 😎😎
Maşallah de maşallah de enerjim Fazla fazla var BitmesinRuh ve beden sagligim icin uzaklardaydim murom sen de yine formunda misn canini yedigim 😎😎
sana .....😂😂Hani bana hani bana demis 😂😂
Gunaydin pasamGünaydın abi
kafa kirmaya kacta gidionMaşallah de maşallah de enerjim Fazla fazla var Bitmesin
Masallah yigidime 😎🙏Maşallah de maşallah de enerjim Fazla fazla var Bitmesin
9 9.30 gibi çocuk Telefonu açarkafa kirmaya kacta gidion
HahahahahahhahahhqhahahahahaahahshMasallah yigidime 😎🙏
Bizim eleman gitti gelmedi demiAllah'tan iade vardı var ya iade olmasa benim yaptığım maçtan yatmıştı
Bize pok dusuyor heralde 😂😂sana .....😂😂
Sinan da varAynen boyleydik dost @Tekgol1
yani😂😂Bize pok dusuyor heralde 😂😂
Yok Kral zaten koyan gider zaten Kral Ben de mesela öyle bir para koysam kafamda burada 4-5 kişi Mesela örnek veriyorum dağıtırım çıkar giderim Akşam gelir yekten Kafam Güzel kupon atarım öyle ilerlerim hak veriyorum onaBizim eleman gitti gelmedi demi
Abi toplam takip eden kaç kişiUlan aklım İsveç'te kaldı Neyse gıybette 18 ödev var ya 3 yanlış bildim bu İsveç'e de ikinci yarı kazanır demiştim o da geldi Yarın Fransa ilk yarı kazanır dedim bakayım atacak mı 3 4 soru yanlış gitti boşa
Sktr et o ipneyi ali kemo 😂😂Sinan da var
Yok Kral zaten koyan gider zaten Kral Ben de mesela öyle bir para koysam kafamda burada 4-5 kişi Mesela örnek veriyorum dağıtırım çıkar giderim Akşam gelir yekten Kafam Güzel kupon atarım öyle ilerlerim hak veriyorum ona
[/QUO
Abi ağacın Tepesündeyim kiraz topluyorum