- 6,967
- 2,170
- 113
Bozulur reis almıyor çoğu kargoKargo oluyor mu Oradan buraya
Bozulur reis almıyor çoğu kargoKargo oluyor mu Oradan buraya
Bizde yapmaz dedik daykoyla zatenDayı kime yamuk yaptık bu zaman a kadar yamuk yaptığımız adama bile borç bulup verdik
bende onu diom lenDayı kime yamuk yaptık bu zaman a kadar yamuk yaptığımız adama bile borç bulup verdik
bana yaptin modipol yuzundenDayı kime yamuk yaptık bu zaman a kadar yamuk yaptığımız adama bile borç bulup verdik
HahahHahhHHhDayı kime yamuk yaptık bu zaman a kadar yamuk yaptığımız adama bile borç bulup verdik
Vay ffsygshxgxhxhbana yaptin modipol yuzunden
gardasim hangi birine bakayim çok dm varsulo nerdesn ndm niye bakmion dost![]()
Dm atanları yok say 🤣gardasim hangi birine bakayim çok dm var
Parayı bulmuşsun güzel bir ezeydin parayı barigardasim hangi birine bakayim çok dm var
Onlara imat sen bana dm at roll yaptir dm atmamaya baslasinlargardasim hangi birine bakayim çok dm var
Bana verilmedi bana verilse acardim hfttBir daha bu forumda roll falan açmayacam kardeş dün 10 kişi rollden para aldı 1 kişi roll açmadı bu işin raconu böyle değildi
Yok kardeş kimse bişeyi haketmiyor bu sitedeOnlara imat sen bana dm at roll yaptir dm atmamaya baslasinlar
bi dahaki kuponda seni gorcem dedin dost soz verdin kupon geldi 4kisiye odul. verdin bizi unuttungardasim hangi birine bakayim çok dm var
Kumarbaz adam hic bor seyi haketmiyor zaten yeni mi ogrendin uggfYok kardeş kimse bişeyi haketmiyor bu sitede
Roll benim değildi başkası dağıtım yaptı ama bu işin bi raconu kalmadı herkes kafasına göreKumarbaz adam hic bor seyi haketmiyor zaten yeni mi ogrendin uggf
shellac reis Her zaman çok rollerin altında paylaşıyor hiç okumadın mı atılan para rol parası değildir çöpe atılmış gibi paradır Yani şunu demeye çalışıyor içinizden geliyorsa görebilirsiniz kişiyi ama rol yapmıyorsa Bu rol yapmadı şu şu oldu bu bu oldu bu parayı aldı gitti boşRoll benim değildi başkası dağıtım yaptı ama bu işin bi raconu kalmadı herkes kafasına göre
Bence böyle şeylere takılma psikolojini bozarsınRoll benim değildi başkası dağıtım yaptı ama bu işin bi raconu kalmadı herkes kafasına göre
Gene ortalığı karıştırmışsın ihtiyar sabah sabah bi dur be adamtekgol yamuk yapmaz