- 227
- 199
- 43
Bol şanslar
Rastgele
Kesene bereket60 a kadar won
evetyenimi basladi
oooo
?????
Bol şanslar
Dost konumuz maçın sağlamlığı miAdam en garantisini almış
Kardeş yat uyu o zaman istiyorsunuzki 5 dakikada kazanç2 saate maç biter desek sen 1 mac daha bulsan o da 2 saat sürse kazansan dağıtım desen yakın 2-3 arkadaşına göndersen... ben yatayım en iyisi umarım gelir hocam
O zaman yap bi kasada yarım saatte bitir rollü adam böyle seçmiş saygı duy dostumDost konumuz maçın sağlamlığı mibirincisi hiçbir maç sağlam değildir ikincisi bir adam rol yapıp dağıtım yapsın diye para verdiğinde roldeki bekleyen insanları düşünmek gerekir tabi bu benim düşüncem... Herkes kararında ve kuponuda özgür herkes benim gibi düşünmek zorunda değil
Dayı maç mı var gecenin 1 ı zaten müsait maça bastıkDost konumuz maçın sağlamlığı mibirincisi hiçbir maç sağlam değildir ikincisi bir adam rol yapıp dağıtım yapsın diye para verdiğinde roldeki bekleyen insanları düşünmek gerekir tabi bu benim düşüncem... Herkes kararında ve kuponuda özgür herkes benim gibi düşünmek zorunda değil
Ama onlarda bı yandan haklıO zaman yap bi kasada yarım saatte bitir rollü adam böyle seçmiş saygı duy dostum
İroni Emine ironi sen anlamazsın o ayrıKardeş yat uyu o zaman istiyorsunuzki 5 dakikada kazanç
Boşver kardeşim sen milleti bak dalgana senDayı maç mı var gecenin 1 ı zaten müsait maça bastık
Heheheİroni Emine ironi sen anlamazsın o ayrı
Haklısın ben hiç rol yapmadım bı denemek lazım bilip bilmeden konuşuyoruzO zaman yap bi kasada yarım saatte bitir rollü adam böyle seçmiş saygı duy dostum
Sen yapmadın demiyorum herkesin tarzı farklıdır bırakta herkes bildiği gibi oynasınHaklısın ben hiç rol yapmadım bı denemek lazım bilip bilmeden konuşuyoruzsaygisizligimizi bagisla sen bir daha olmaz