Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tekgol1 / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
820
113
2 saate maç biter desek sen 1 mac daha bulsan o da 2 saat sürse kazansan dağıtım desen yakın 2-3 arkadaşına göndersen... ben yatayım en iyisi umarım gelir hocam

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,722
48,899
113
Adam en garantisini almış
Dost konumuz maçın sağlamlığı mi :) birincisi hiçbir maç sağlam değildir ikincisi bir adam rol yapıp dağıtım yapsın diye para verdiğinde roldeki bekleyen insanları düşünmek gerekir tabi bu benim düşüncem... Herkes kararında ve kuponuda özgür herkes benim gibi düşünmek zorunda değil

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,414
3,633
113
2 saate maç biter desek sen 1 mac daha bulsan o da 2 saat sürse kazansan dağıtım desen yakın 2-3 arkadaşına göndersen... ben yatayım en iyisi umarım gelir hocam
Kardeş yat uyu o zaman istiyorsunuzki 5 dakikada kazanç

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,414
3,633
113
Dost konumuz maçın sağlamlığı mi :) birincisi hiçbir maç sağlam değildir ikincisi bir adam rol yapıp dağıtım yapsın diye para verdiğinde roldeki bekleyen insanları düşünmek gerekir tabi bu benim düşüncem... Herkes kararında ve kuponuda özgür herkes benim gibi düşünmek zorunda değil
O zaman yap bi kasada yarım saatte bitir rollü adam böyle seçmiş saygı duy dostum

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Ev baskılı iy atacaktır

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,543
1,796
113
Dayı maç mı var gecenin 1 ı zaten müsait maça bastık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...