Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Teknik Servis Sahtekarlığı ve Hukuki Süreç

greywolf123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
84
38
18
Arkadaşlar iş ciddi

Xiaomi telefon ekran kırıldı ve yetkili servise verdim .Xiaomi Türkiye garantili.
Telefon yapıldı 6 ay oldu kullandım..Bugün yine teknis servisi aradım başka sorun için gönderecektim telefonu.. Müşteri hizmetleri bu telefon Garanti dışı dedi, neden dedim Global sürüm bu diyince imkanı yok resmi garantili ve önceden teknik servise gönderdim dedim
Anakart değişmiş olabilir mi dedi.

İş burada koptu..bilgim İznim olmadan anakart değişmis, Hem garanti dışı olmuş hemde anakarttaki verilerm ne oldu ne amaçla kullanılacak belli değil.

Teknik servisin WhatsApp numarası ile konuştum ilk başta inkar etti sonra AA pardon doğru anakart değişmis dedi.

Benden izin almaadan nasıl olur bu diyince engelleedi cevap vermiyor.

İş hukuki sürece girecek..Yetkili serviste nasıl picler var bilemiyorum telefondaki tüm veriler anakartta hafıza çipinde.

Ne yapmam gerek bu durumda

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
332
83
Arkadaşlar iş ciddi

Xiaomi telefon ekran kırıldı ve yetkili servise verdim .Xiaomi Türkiye garantili.
Telefon yapıldı 6 ay oldu kullandım..Bugün yine teknis servisi aradım başka sorun için gönderecektim telefonu.. Müşteri hizmetleri bu telefon Garanti dışı dedi, neden dedim Global sürüm bu diyince imkanı yok resmi garantili ve önceden teknik servise gönderdim diyince şunu
Anakart değişmiş olabilir mi dedi.

İş burada koptu..bilgim İznim olmadan anakart değişmis, Hem garanti dışı olmuş hemde anakarttaki verilerm ne oldu ne amaçla kullanılacak belli değil.

Teknik servisin WhatsApp numarası ile konuştum ilk baş inkar etti sonra AA pardon doğru anakart değişmis dedi.

Benden izin almaadan nasıl olur bu diyince engelleedi cevap vermiyor.

İş hukuki sürece girecek..Yetkili serviste nasıl picler var bilemiyorum telefondaki tüm veriler anakartta hafıza çipinde.

Ne yapmam gerek bu durumda
Düşünüyorum