- 369
- 105
- 43
Benim komplle sifirladilar ikibini eklemediler nasıl oluyor anlamaimDestek nerde nasıl baglanfın
Benim komplle sifirladilar ikibini eklemediler nasıl oluyor anlamaimDestek nerde nasıl baglanfın
Benimde dördüncü red verdiler dediğin gibi yaptım bakalım ne olucakBeyler en alttakı banka transferını kullanın para geldı paylasım içşn tesekkurler
Kesın oder bende en son en alttakı banka trnsferını denedım 20 dakkaya odedıBenimde dördüncü red verdiler dediğin gibi yaptım bakalım ne olucak
Demi ödemicek olsa parayı silerdi çoktan canlı destekleri çok aptal belki başka yöntem ile ver diye red ediyorlar fakat canlı destekleri çok aptalKesın oder bende en son en alttakı banka trnsferını denedım 20 dakkaya odedı
Know hangi oyun önerir misinizKesın oder bende en son en alttakı banka trnsferını denedım 20 dakkaya odedı
Normalde kaçtıBeyler biz dun aksam saat 3 de aldık cekım verdık geldi 2 hesap ile adamlar yoladı bazı ibneler su istimal etmiş adamlar 25 kat cevrim artı 59k yap 2k cek yapmış az adam olun ya
Eklendi oyun alalain yapanlarKnow hangi oyun önerir misiniz
Shining CrownEklendi oyun alalain yapanlar
Burning HotKnow hangi oyun önerir misiniz
Gene red edildi açıklamada yok aw 😁 Nasıl yapsam bunu yaBurning Hot
Benim kasayı komple sifirladilar iki bini de eklemedilerKesın oder bende en son en alttakı banka trnsferını denedım 20 dakkaya odedı