- 37,554
- 20,035
- 113
Üye olduk bonus devam ediyo mu Canlı 80 kisi
Hangi SS atar msnBurning Hot
Bakiye kaç olunca çekim veriyoz,burda 20 k sitede 50 k diyo,bide hangi oyunda yaptınBeyler en alttakı banka transferını kullanın para geldı paylasım içşn tesekkurler
VPN girBakiyeyi oyunlarda oynatmıyor
Bakıyen 50 k olmus ve duzenlenmıstı dımı mail at ben mailde atmıstı sabah red oluncaGene red edildi açıklamada yok aw 😁 Nasıl yapsam bunu ya
Bende 50k yaptım bakalım gönderecekler miBakıyen 50 k olmus ve duzenlenmıstı dımı mail at ben mailde atmıstı sabah red olunca
Kral onaytmiyoiuirBonus Konfüçyüs gibi olmuş
Yaklaşık 45 dk önce üye oldum şimdi eklendi otomatik bana dostumÜye olduk bonus devam ediyo mu Canlı 80 kisi
yarım saat oldu tıkyok bekleyelim bakalım. tekliflerim kısmına geliyor dimiYaklaşık 45 dk önce üye oldum şimdi eklendi otomatik bana dostum
20-40-50anında 20 den 50 ye çekilmiş .D
Evet tekliflerimde görürsün zaten.yarım saat oldu tıkyok bekleyelim bakalım. tekliflerim kısmına geliyor dimi
Bakiye var oynatmiyorEvet tekliflerimde görürsün zaten.
Arkadaşlar kural değişmiş siteEkli dosyayı görüntüle 959909
2.000TL Deneme Bonusu
Şartlar
Promosyon Detayları
Şansa hızlı bir giriş yap! Kayıt işlemini tamamla ve 2.000₺ değerinde freespin fırsatını yakala yakala.
Kayıt sonrası freespinlerini @tekslotbot Telegram botu butonu üzerinden anında alabilirsin.
Kayıt aktivasyonunun ardından en geç 5 dakika içerisinde hesabınızda hazır olacaktır.
Freespinler yalnızca Amusnet - 5 Dazzling Hot, 20 super hot, Flaming Hot, Burning Hot ve Shining Crown oyununda geçerlidir.
Spin Değeri: 20₺
Toplam:100 adet freespin
Freespinlerden elde edilen kazanç ile 20.000₺ bakiyeye ulaşan kullanıcılar, 2.000₺ çekim hakkı kazanır.
BONUS KULLANIM ŞARTLARI
Freespin kazançları için 1 kat çevrim şartı bulunmaktadır.
Çevrim tamamlandıktan sonra kazançlar çekime uygun hale gelir.
Freespin kazançları yalnızca Amusnet sağlayıcısında kullanılabilir.
Farklı sağlayıcılarda elde edilen kazançlar geçersiz sayılır.
Freespin kazançları ile bonus oyun / freespin satın alımı yapılamaz.
TekSlot
tekslot301.com

Valla dostum ben şimdi giricem oyunlara bakalım deneyelimBakiye var oynatmiyorvpn girincede acmiyor oyunlari
Bana oynatmadi birakiverdimValla dostum ben şimdi giricem oyunlara bakalım deneyelim