- 2,200
- 1,048
- 113
Bana da ekledi de oyunları oynatmıyor bir de konuyu açan freespin demiş bana 2k bakiye eklediOtomatik ekledi şimdi bana
Bana da ekledi de oyunları oynatmıyor bir de konuyu açan freespin demiş bana 2k bakiye eklediOtomatik ekledi şimdi bana
Slotlari leşşEkli dosyayı görüntüle 959909
2.000TL Deneme Bonusu
Şartlar
Promosyon Detayları
Şansa hızlı bir giriş yap! Kayıt işlemini tamamla ve 2.000₺ değerinde freespin fırsatını yakala yakala.
Kayıt sonrası freespinlerini @tekslotbot Telegram botu butonu üzerinden anında alabilirsin.
Kayıt aktivasyonunun ardından en geç 5 dakika içerisinde hesabınızda hazır olacaktır.
Freespinler yalnızca Amusnet - 5 Dazzling Hot, 20 super hot, Flaming Hot, Burning Hot ve Shining Crown oyununda geçerlidir.
Spin Değeri: 20₺
Toplam:100 adet freespin
Freespinlerden elde edilen kazanç ile 20.000₺ bakiyeye ulaşan kullanıcılar, 2.000₺ çekim hakkı kazanır.
BONUS KULLANIM ŞARTLARI
Freespin kazançları için 1 kat çevrim şartı bulunmaktadır.
Çevrim tamamlandıktan sonra kazançlar çekime uygun hale gelir.
Freespin kazançları yalnızca Amusnet sağlayıcısında kullanılabilir.
Farklı sağlayıcılarda elde edilen kazançlar geçersiz sayılır.
Freespin kazançları ile bonus oyun / freespin satın alımı yapılamaz.
TekSlot
tekslot301.com
Nasıl oynattı bana oynatmıyor slot hangi oyunda yaptınKasa 182 oldu kendi param olsa olmaz arkadaş
Aynen oynatmiyorNasıl oynattı bana oynatmıyor slot hangi oyunda yaptın
Yetersiz bakiye diyo amusnet girdimNasıl oynattı bana oynatmıyor slot hangi oyunda yaptın
Durum nasıl çektinmiBen 1saat once verdım ıptal oldu bakıye 50k 2000 sabıtlendı tekrar verdım ama umudum yok odemez
Ben oynayıp kaybetti mAynen oynatmiyor
10 Burning Heart oyunun da 400 tl bete 160 k verdiNasıl oynattı bana oynatmıyor slot hangi oyunda yaptın
Sabah vardı çok kişi olunca kaldırmışlardırBonus kaldırılmış zaten bonus falan yok
Freespinler yalnızca Amusnet - 5 Dazzling Hot, 20 super hot, Flaming Hot, Burning Hot ve Shining Crown oyununda geçerlidir.Nasıl oynattı bana oynatmıyor slot hangi oyunda yaptın
Kaç kişi çektiYetersiz bakiye diyo amusnet girdim
Rica ederız devamı gelir umarımDeneme kalmadı ödeme geldi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim
Sürekli iptal ediyolarBekleyen çekimde iptal ettiler sanırım
İyi kazanç hangi oyunda oynadın gene yatır bak bakalım şansın orda gene gelirKasa 182 oldu kendi param olsa olmaz arkadaş
Öder tebriklerDüzenledi bakiyeyi şimdi bakalim