2000 TL eklendi oyuna giriyorum yetersiz bakiye diyorBonusun 25 kat çevrimi mevcuttur, 50.000₺ bakiyeye ulaşan üyeler 2000₺ çekim hakkına sahiptir
2000 TL eklendi oyuna giriyorum yetersiz bakiye diyorBonusun 25 kat çevrimi mevcuttur, 50.000₺ bakiyeye ulaşan üyeler 2000₺ çekim hakkına sahiptir
amusnet olanlarına gircen2000 TL eklendi oyuna giriyorum yetersiz bakiye diyor
Çevrim bitide çekim içinBonusun 25 kat çevrimi mevcuttur, 50.000₺ bakiyeye ulaşan üyeler 2000₺ çekim hakkına sahiptir
Çevrim bitide çekim için 50 bine mi ulaşmamız lazımBonusun 25 kat çevrimi mevcuttur, 50.000₺ bakiyeye ulaşan üyeler 2000₺ çekim hakkına sahiptir
Ah keşke usta nerde o günler iyi denk gelmiş yine iyi çekti millet biz patladık banane ya deseydim ödemez bunlar sonra kabak bana patlar deseydim 10 kişi bugün çekemezdi sonra çekerdi ama bugün çektiler sabah 20 k yap 2 k çekti sonra millet iyi çekti galiba 50 k yap 2 k çek oldu değerlendiren arkadaşlara tebriklerTekgol tekslot 🤔 site senin olabilir mi dost![]()
Kayıt oldum ama eklemedi dahaValla ödemem geldi
Ben kayit oldim 15 dk oldu hala birsey gozukmuyor canli da yok alamadik hala50 bin yap 2 bin cek olmus
Telegramdan Bota bağlandıktan sonra ekleniyorBen kayit oldim 15 dk oldu hala birsey gozukmuyor canli da yok alamadik hala
Canlındestek olu banada vermiyorCevap dahi vermiyorlar
Oyun içinden AKTİF et bazı siteler öyleBakiyeye eklendi aktifte ettim ama oyunlarda oynatmıyor
Bu oyun için teklif yok diyor hepsinden bakiye gözüküyor ama basınca yetersiz diyorOyun içinden AKTİF et bazı siteler öyle