20 super hotBu oyun için teklif yok diyor hepsinden bakiye gözüküyor ama basınca yetersiz diyor
20 super hotBu oyun için teklif yok diyor hepsinden bakiye gözüküyor ama basınca yetersiz diyor
Tüm şansını kullandın dostum50 k yaptım çekim verdim geldi 2 k paylaşan arakadasa tsk
Oynatmiuoki nasıl oynaidn50 k yaptım çekim verdim geldi 2 k paylaşan arakadasa tsk
Beyler çekim verdim bakiyeyi düzeltip çekimi iptal ettiler konuyu kapatın bence ödeme yapmiyorlar2 k tebrikler destekten yardım al dostum
Tebrikler116k yaptım ben de şimdi çekim verdim ins gelirEkli dosyayı görüntüle 960354
Hangi oyunda yaptın kardeşBenim 116k yi 2k ya sabitlemisler, çekim verdim bakalım nolcek
Çekimi iptal edip duruyorlar, canlı da yok. Bence çöp oldu.Benim 116k yi 2k ya sabitlemisler, çekim verdim bakalım nolcek
Benim 6 kez iptal oldu hangi yöntemle çekim verdinValla ödemem geldi
Herkes kazanınca bahane üretmişler. Senlik değil olay sitenin adiliği. Geçmiş olsunUlan tam üç kagitcisiniz. Çoklu hesap hayatımda kullanmadım, bir tane bile çoklu hesabım yok,
Ekli dosyayı görüntüle 960441
Ne zaman eklenirHerkes kazanınca bahane üretmişler. Senlik değil olay sitenin adiliği. Geçmiş olsun