- 3,435
- 772
- 113
Beyler bir de şunu merak ediyorum bem 50k bakiye yaptım bunlar 2k ödüyor aradaki 48 k yı sağlayıcıdan alıyorlar mı
Ekleme olmadı için dedimSite içi promosyonlarda Türkçe şekilde 5 dakika içinde otomatik yüklenecek diye bir bölüm koymuşlar reis
Tabiki alıyorlar sağlayıcı hayır kurumu zatenBeyler bir de şunu merak ediyorum bem 50k bakiye yaptım bunlar 2k ödüyor aradaki 48 k yı sağlayıcıdan alıyorlar mı
Öyle birşey yok dost 48 k buhar olur ama sen slot oynuyorsan o 50 k kazanç senden 500 k olarak çıkar. Yani sistemde sen 50 bin kazanmışsın gibi görünür buda diğer sitelerde oynadığın slot oyunlarına etki eder.Beyler bir de şunu merak ediyorum bem 50k bakiye yaptım bunlar 2k ödüyor aradaki 48 k yı sağlayıcıdan alıyorlar mı
EyvallahÖyle birşey yok dost 48 k buhar olur ama sen slot oynuyorsan o 50 k kazanç senden 500 k olarak çıkar. Yani sistemde sen 50 bin kazanmışsın gibi görünür buda diğer sitelerde oynadığın slot oyunlarına etki eder.
Bonusla böyle oyunlara girmemek lazım 150k cop oldu.yada çekim sınırsız bonus ise bu oyunlar oynanır.ben kahrolurdum bana böyle bişey olsa.sen guluyosunolunca oluyo az once 1 k yatırıp bonus aldım 158 bın odedı 8 cekebildik![]()
dışımız gülüyo ama sen içimizi gör abim uyuyamıyorum normalde sweet falan oynamam slot diye bilindik oyunlara girdimBonusla böyle oyunlara girmemek lazım 150k cop oldu.yada çekim sınırsız bonus ise bu oyunlar oynanır.ben kahrolurdum bana böyle bişey olsa.sen guluyosun
Alman sitesiEvet beyler 2000 tl deneme bonusu veriyor
Kurallar aşağıdaki gibi ben talep verdim bakiyem düzenlendi beklemedeyim
TekSlot
tekslot301.com
Şimdi geldi tam 2saat sonra@Okkocha36 çekimin geldi mi üstad bende 77k yaptım bakiye düzenlendi bekliyorum verdim çekim
Harika tebrikler güle güle harca demek ki site ödüyor helal olsun bende inanılmaz bir para yaptım 77 k olduŞimdi geldi tam 2saat sonra
Teşekkürler sana da tebrikler normal kendi paramızla denk gelmez böylesi anasını satayımHarika tebrikler güle güle harca demek ki site ödüyor helal olsun bende inanılmaz bir para yaptım 77 k oldu