- 577
- 278
- 63
İmkansız gerçek para ile mümkün değil çok nadir dostTeşekkürler sana da tebrikler normal kendi paramızla denk gelmez böylesi anasını satayım
İmkansız gerçek para ile mümkün değil çok nadir dostTeşekkürler sana da tebrikler normal kendi paramızla denk gelmez böylesi anasını satayım
Oyunlari acayip açık siteninTeşekkürler sana da tebrikler normal kendi paramızla denk gelmez böylesi anasını satayım
Aynısını hugobette yapnıştı deneme bonusu bayağı açıktı aonra yatırım yaptım kuruş ödemedi aynı altyapıOyunlari acayip açık sitenin
Bana dazzling hot verdiDostlar ne oynadınız acaba
Söylediği 5 oyunda da oynatmıyor dost sans bendede güle güle harcaBana dazzling hot verdi
Oyun ve bet kaç kankaBEN ÇEVRİMİ TAMAMLADIM HATTA Fazlasıyla üstüne hala 77 bin bakiye duruyor gerçek para olsa vermez anasını satayım !
Ekli dosyayı görüntüle 971976
150bin oyunda gitti dmiolunca oluyo az once 1 k yatırıp bonus aldım 158 bın odedı 8 cekebildik![]()
Bendede oynatmıyor yetersiz bakiye diyorSöylediği 5 oyunda da oynatmıyor dost sans bendede güle güle harca
Bendede oynatmıyor yetersiz bakiye diyor
Benim bakiye 70 80 k olmuştu 2009 e sabitledi çekim verdim bakiyeyi sildi45k dan batırmıştım aklıma geldi sinirlendim yine
max 100 bahıs aldırıyo cunkuBenim bakiye 70 80 k olmuştu 2009 e sabitledi çekim verdim bakiyeyi sildi
Bendede oynatmıyor yetersiz bakiye diyor
Sen bu işin vakko susun başkasıda yapamaz zatenEvet beyler 2000 tl deneme bonusu veriyor
Kurallar aşağıdaki gibi ben talep verdim bakiyem düzenlendi beklemedeyim
TekSlot
tekslot301.com