Allah kurtarsınYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
Allah yardımcın olsun akşama kadar makina gürültüsü arasında Ferdi Müslüm Azer dinlersin bolca.Yarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
sen çalıştın galiba daha önceAllah yardımcın olsun akşama kadar makina gürültüsü arasında Ferdi Müslüm Azer dinlersin bolca.
Yok dost ortamını biliyorum arkadaş çalışıyordusen çalıştın galiba daha önce
Eger bayansan dıkkat et cok kotu ınsanlar oluyor ordaYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
erkeğim kanka ŞükürEger bayansan dıkkat et cok kotu ınsanlar oluyor orda
Bazen bakmıyolar kız erkek kanka dıkkat eterkeğim kanka Şükür
ne küfrümü gördün hahahahaSeni o küfürbazlığınla 1 hafta zor tutarlar herhangi bir yerde.
sesli güldümBazen bakmıyolar kız erkek kanka dıkkat et
ara ütücü olarak başlarım herhaldeTebrik ederim bu önemli gelisme icin bizi bilgilendirdigin icin sigortani kontrol et yarin gene buraya yazarsin
Fazla surmz surekli isyeri degistirirsin eger istanbuldaysan . Tekstil bitti meslek sahibi olmak icin tekstile basliyorsan baska is bak kariyer acisindanYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
Kral tarrak gibi sektör dayımın tekstili vardı kuzenimle giderdik ara sıra hayatımda bu kadar lane bir sektör görmedim ortamı ekşimiş balık gibiYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
Adıyamanlı mısınYarın Tekstile başlıyorum arkadaşlar bir Allah kurtarsın der misiniz?
Bu adam var ya bu adam,bu adam oyunu icat eden adam.Yok dost ortamını biliyorum arkadaş çalışıyordu
Bende neymişim herşeyin mucidiyim sanki pjshshBu adam var ya bu adam,bu adam oyunu icat eden adam.
Olsun, biz bir abimiz olarak seviyoruz.Bende neymişim herşeyin mucidiyim sanki pjshsh