- 21,840
- 27,040
- 113
Çift sim 2. Yi denedim aynı. Tekno Camon 40 pro 5gModel ne telefonun çift şimdi varsa denedin mi
Çift sim 2. Yi denedim aynı. Tekno Camon 40 pro 5gModel ne telefonun çift şimdi varsa denedin mi
Az daha uğraşalım da belki telefonu sattirip yarına kupon yaparizBilene ödül yokmus kanka boşver kendi halletsin puhha
Kardeşim o gülüş bize ait yalnız hop puahahaBilene ödül yokmus kanka boşver kendi halletsin puhha
La bu ara 5g ye gecildi falan dendi ondan olmasinÇift sim 2. Yi denedim aynı. Tekno Camon 40 pro 5g
Benimde TT kanka 2 gündür düzelmedi halaAynı sorunu 1 hafta önce bende yaşadım gaddar hattım türktelekom 2 gündür düzeldi benim
Biz daha görmedik 5 g yi valla hemşo. Nasılsın iyi misin bu arada. Bir daha buralarda görmeyeyim seniLa bu ara 5g ye gecildi falan dendi ondan olmasin
Baştan desene türk Telekom diye senin tek çözümün akşamları çatıda takılmakBenimde TT kanka 2 gündür düzelmedi hala
İyi be ne olsun hemşo sende az çik hava al la puahhaBiz daha görmedik 5 g yi valla hemşo. Nasılsın iyi misin bu arada. Bir daha buralarda görmeyeyim seni
Evde hava basma makinası aldım çıkmadan alıyorum havayı hemşoİyi be ne olsun hemşo sende az çik hava al la puahha
Hee o da iyi hemşo yapay zekayla çözemedin mi ona detayli anlat olmadi mi olmadi de falan çözüyor baya şeyiEvde hava basma makinası aldım çıkmadan alıyorum havayı hemşo
PUHHHAHHHHHHA seni çekmek için öyle gülüyorum pujajajajyalnız
Bak bu videodakinide dene bir https://www.google.com/search?clien...ate=ive&vld=cid:644314ec,vid:hxPQzlSAWhs,st:0Hee o da iyi hemşo yapay zekayla çözemedin mi ona detayli anlat olmadi mi olmadi de falan çözüyor baya şeyi
Başardın puahahhaPUHHHAHHHHHHA seni çekmek için öyle gülüyorum pujajajaj
@losersin dediğini yaptım şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım hemşoHee o da iyi hemşo yapay zekayla çözemedin mi ona detayli anlat olmadi mi olmadi de falan çözüyor baya şeyi
Tamam hemşo kumara devam edebilirsin puahhaha@losersin dediğini yaptım şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım hemşo
Olmamış olmuş zannetim@losersin dediğini yaptım şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım hemşo
Benimde ayni merkezi yerlerde rahat ama ara sokak ve ya evde benimde senin gibi oluyor çözümü var biraz karışık cozemediysen yinlendireyimXiaomi ve ya resmi mi telefon