Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Mobil Ağ Hakkında

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Aynı sorun devam ediyor dostlar çok can sıkan bir durum. Yarın Pazar mecbur pazartesi bir teknik servise göstermek lazım
Dost telefon mobil veri ayarlarından ağ apı sıfırla. Daha sonra hangi hatsa seninki mobil uygulamaya girip ayarlardan internet ayarlarını bulup interneti sıfırla yap bunu müşteri hizmetlerini arayarak botla da yapabilirsib

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Kardeşim sana öğrettiğim yöntemi cekmeyen yerlerde kullan tel komple kapanirsa sifirlanir ama
Ayarlar
Telefon hakkinda
Detaylı bilgi ve özellikler
Dahilli depolamaya 8 kez ust uste bas
Telefon bilgiler 1 ve 2 var sim kartin hangisnde ise onu seç

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Dost telefon mobil veri ayarlarından ağ apı sıfırla. Daha sonra hangi hatsa seninki mobil uygulamaya girip ayarlardan internet ayarlarını bulup interneti sıfırla yap bunu müşteri hizmetlerini arayarak botla da yapabilirsib
Bu şekilde düzelmiyor ben cok denedim dedigim yöntem işe yarar

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Ayarlar
Telefon hakkinda
Dostum bu adamın ne işine yarayacak aynısını *#06# ilede yapıyor

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Ayarlar
Telefon hakkinda
Bundan sonra
Lte tdscm wcdm tarzi yazilar var ona tikla ve wcdma only e tikla 30 sn bekle düzelecek

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Bu şekilde düzelmiyor ben cok denedim dedigim yöntem işe yarar
Kendi hattım turkcell sorun yok türktelekom iken bi aralar böyle oldu kafayı yiyecektim. Müşteri hizmetlerini aradım olmadı telefon değiştim olmadı. En son bu ayarları yaptım dost hergün hergün girer sıfırlardım hattı resetlerdim. Sonra uçak modu yeniden başlatma bir süre sonra düzeldi. Daha da olmadı. En son turkcelle geçtim ama şuan sorun yok 5G💪🏻

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Bundan sonra
Lte tdscm wcdm tarzi yazilar var ona tikla ve wcdma only e tikla 30 sn bekle düzelecek
Anlattığını biliyorum geliştirici seçeneğile yapılan bişey ek olarak yapıyorsun onu denemiştim çözüm olmamıştı zamanında bana bilmiyorum.

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Kendi hattım turkcell sorun yok türktelekom iken bi aralar böyle oldu kafayı yiyecektim. Müşteri hizmetlerini aradım olmadı telefon değiştim olmadı. En son bu ayarları yaptım dost hergün hergün girer sıfırlardım hattı resetlerdim. Sonra uçak modu yeniden başlatma bir süre sonra düzeldi. Daha da olmadı. En son turkcelle geçtim ama şuan sorun yok 5G💪🏻
5 g de sorun olmaz ama 4.5 de oluyor maalesef ben bu şekilde çözdüm

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Anlattığını biliyorum geliştirici seçeneğile yapılan bişey ek olarak yapıyorsun onu denemiştim çözüm olmamıştı zamanında bana bilmiyorum.
Ben bu şeklide Çözdüm çok yavaş da degil 720 p film bile izleniyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Tt müsteri hizmetlerini arayıp hat resetleme yaptım. Aynı şey mi bu dediğim

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Evet ama uygulamada internete özel sıfırlamada var diye biliyorum sadece interneti sıfırlayabiliyorsun. Bide ayarlardan da sıfırla bi dene bak

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,235
113
Kanka onunla alakali degil sorun Xiaomi ve redmi lerin içine atılan yazılım yaygin hatasi yani orjinal Türkiye cihazi bike olsa imeil kaydi yuzunden bu hata

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Ayarlar
Telefon hakkinda
Kanka dahli depolamaya bastığımda menü açılıyor. İçinde bir sürü şey var. Yani 8 kez basamıyorım