- 3,317
- 1,235
- 113
Tamam kanka oradan bi ss atar misinKanka dahli depolamaya bastığımda menü açılıyor. İçinde bir sürü şey var. Yani 8 kez basamıyorım
Tamam kanka oradan bi ss atar misinKanka dahli depolamaya bastığımda menü açılıyor. İçinde bir sürü şey var. Yani 8 kez basamıyorım
Dogru yerdesinKanka dahli depolamaya bastığımda menü açılıyor. İçinde bir sürü şey var. Yani 8 kez basamıyorım
Benimde Türk Telekom aynı sorun bendede var. Şehirler neresi. Ben aradım bulunduğunuz yerde iyileştirme çalışması var ondan dedi temsilci. Bence geçiştirdi ama neyseBenimde TT kanka 2 gündür düzelmedi hala
Tamam kanka oradan bi ss atar misin
Şanlıurfa ama alakası yok çalışma yok yanıBenimde Türk Telekom aynı sorun bendede var. Şehirler neresi. Ben aradım bulunduğunuz yerde iyileştirme çalışması var ondan dedi temsilci. Bence geçiştirdi ama neyse
Kanka normal ayarlara gelip ss at yanlış yermiş burasi
*#*#4636#*#*
Bunu tuşla direkt o menuye goturecek seni
Yaptım 4.5 gitti böyle olduGsm yazan yere tikla wcdma only i sec
Aynen kanka bu sekilde internetin kesilmeyecek rahat kullanirsin disari cimtiginda yine 4.5 ye gecmek için ya teli ac kapat yada aynı ayardan lte wcmda gsm i secersinYaptım 4.5 gitti böyle oldu
Şuan rahat kullaniyor olman lazimYaptım 4.5 gitti böyle oldu
Tamam kanka şu an çok iyi bakalım. Teşekkür ederimAynen kanka bu sekilde internetin kesilmeyecek rahat kullanirsin disari cimtiginda yine 4.5 ye gecmek için ya teli ac kapat yada aynı ayardan lte wcmda gsm i secersin
Rica ederim kardeşimTamam kanka şu an çok iyi bakalım. Teşekkür ederim
Harbi benimde düzeldi loŞuan rahat kullaniyor olman lazim