Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
821
113
Çok değerli bir bayan arkadaşıma manitadan öte kardeşten öte o şekil bir arkadaşa telefon alacam beyler , önerisi olan varmı bütçe limiti 150 k ya kadar ama iPhone 17lerden mi gitsem yasa iphone serisinden kullanan böyle kibar bir telefon oneririmsnz ekranı çok küçük olmayacak ama kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için 2 saattir araştırıyorum buraya da yazayım dedim
.
17 pro tam aradığın telefon turuncu olsun ama diğerleri rağbet görmüyor

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,906
11,129
113
Çok değerli bir bayan arkadaşıma manitadan öte kardeşten öte o şekil bir arkadaşa telefon alacam beyler , önerisi olan varmı bütçe limiti 150 k ya kadar ama iPhone 17lerden mi gitsem yasa iphone serisinden kullanan böyle kibar bir telefon oneririmsnz ekranı çok küçük olmayacak ama kusura bakmayın böyle bir konu açtığım için 2 saattir araştırıyorum buraya da yazayım dedim
.
Gri 17 al turuncu alma

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,074
2,335
113
17 pro gümüş rengi varken turuncu almak rezillik turuncu ilk defa çıktığı için hype aldı da 1-2seneyr göremezsin gümüşü mükemmel hele bi kız için

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,967
1,266
113
dost bu kadar pahalı hediye alıp hatunu gereksiz beklentiye sokma gerek yok iyi bir dost için gerek yok bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...