- 10,556
- 10,286
- 113
Dostlar konu ile alakasız EFT gece yapılmıyormu artık
Yapmadım sadece biraz cilveli kahve oldu yarın spora gidecekmiş sende gel dedi ama ben o saatte uyuyorum ve iki koşar bayılırım diye, hastane randevum var dedim.
Anlatınca adminler kızıyor
gece şahışlar uyuyo nasıl yapsınlar dostDostlar konu ile alakasız EFT gece yapılmıyormu artık
Kanka bu kadın çok ulaşılmaz bişey gün görmüş geçirmişkanka çakacaktin ayip ettin
gecede yapılıyor gönderilen para mesai saatlerinde ulaşıyor diye biliyorum betpir eftyle yollamıştı gece gece mum etmişti 5 saatDostlar konu ile alakasız EFT gece yapılmıyormu artık
Yok ne alakaysa siteye para attım gitmedi normalde hep fast yapardi otomatik EFT yapmış banka onuda mesai saati diye yollamiyor ipatlide yapmiyorFast oluyor fast olur zaten çekim yaptıysan.
EFT mesai saatlerinde olur sadece.
*Sikbank
hangi bankaYok ne alakaysa siteye para attım gitmedi normalde hep fast yapardi otomatik EFT yapmış banka onuda mesai saati diye yollamiyor ipatlide yapmiyor
Önce kuveytturkten denedim oda EFT yaptı iptal ettim onu ama bu sefer yapı kredi o ipyal etmiyor işlemde EFT yok diyorhangi banka
Her şeyde bir hayır vardır,sabaha Max win alacaksın.Yok ne alakaysa siteye para attım gitmedi normalde hep fast yapardi otomatik EFT yapmış banka onuda mesai saati diye yollamiyor ipatlide yapmiyor
Akrabası varmı dul felanKanka bu kadın çok ulaşılmaz bişey gün görmüş geçirmiş
Cilveli seviyor ama ateş ediyörrr karşı komşum gören olursa adım çıkar 9a
Hangi bankaYok ne alakaysa siteye para attım gitmedi normalde hep fast yapardi otomatik EFT yapmış banka onuda mesai saati diye yollamiyor ipatlide yapmiyor
Öyle yapcamda para yalan olmasın site kabul eder sabah umarımHer şeyde bir hayır vardır,sabaha Max win alacaksın.
Kaderde bu var.
Uyu kanka bu gece kumarsız
Kuveyt ve yapikredi ikiside normalde nezaman para göndersem fast olut otomatik ne hikmetse EFT yaptı ikisideHangi banka
İptal oluyordur hocam benim google amcaya bi yaz eft nasıl iptal edilirKuveyt ve yapikredi ikiside normalde nezaman para göndersem fast olut otomatik ne hikmetse EFT yaptı ikiside
Onun dediği gibi yapıyorum ama işleme alındı doye iptal olmuyorİptal oluyordur hocam benim google amcaya bi yaz eft nasıl iptal edilir
Sabah seni kanser ederler bankayı da arayamazsın ayikmsinlar diye uğraşır durursun ama sitene durumu bildir çünkü o gönderdiğin iban patlayabilir sabahÖyle yapcamda para yalan olmasın site kabul eder sabah umarım
Olmuyorİptal oluyordur hocam benim google amcaya bi yaz eft nasıl iptal edilir
Bu aralar bankalar.sikintiKuveyt ve yapikredi ikiside normalde nezaman para göndersem fast olut otomatik ne hikmetse EFT yaptı ikiside
Olur ya ben teb de iptal ediyorumOlmuyor
Dost sanırım bi süre sonra ipyal olmuyorOlur ya ben teb de iptal ediyorum