- 10,673
- 2,325
- 113
Bu geldi
Ne bileyim usta ya normal 3 set üzerinden oynanıyor sanıyordum tenis ile karşılaştırdık galiba önemli değil 2k çok bir para değilMasa tenisleri genelde 5 set bi kupa var onda 7 sete cikabiliyor 4.3 biterse.bunlar genelde 3 olan kazaniyor
Vur bi maca dahaNe bileyim usta ya normal 3 set üzerinden oynanıyor sanıyordum tenis ile karşılaştırdık galiba önemli değil 2k çok bir para değil
Olsun 1maca vurur yine yaparsın o kasayiNe bileyim usta ya normal 3 set üzerinden oynanıyor sanıyordum tenis ile karşılaştırdık galiba önemli değil 2k çok bir para değil
vur kasayı vasyl kazanıraNe bileyim usta ya normal 3 set üzerinden oynanıyor sanıyordum tenis ile karşılaştırdık galiba önemli değil 2k çok bir para değil
Kazası var mı bakiyenin hasar kaydı nedir dost? 🤣🤣🤣Günaydın Cümletten,
Bakiyemiz Ağır Yaralı
Maçlar güven %80 bol şanlarımız olsun
78 takla atmış bakiye ama hala değişeni yok sabit bakiyedeyiz hasar kaydı 1350 tl yi 7 maçtır halen 1350tl deyiz dostKazası var mı bakiyenin hasar kaydı nedir dost? 🤣🤣🤣
Sıkıntıııı yerimizde sayıyoruz diyorsun yine de bol şans.78 takla atmış bakiye ama hala değişeni yok sabit bakiyedeyiz hasar kaydı 1350 tl yi 7 maçtır halen 1350tl deyiz dost![]()
Makarasına öyle yazdım dost yeni uyandık yeni başladık maçlara güveniyoruz maçiımız başladı bol şanslarSıkıntıııı yerimizde sayıyoruz diyorsun yine de bol şans.