- 4,505
- 3,123
- 113
ev ev değil buzhane. parmaklarım donuk halde oynadım fakirliğin gözü kör olsun harbidenServis hızına verin puanları 😄
ev ev değil buzhane. parmaklarım donuk halde oynadım fakirliğin gözü kör olsun harbidenServis hızına verin puanları 😄
tamam hocam diğer karakterleri boşaltıp geliyom. bomboş olsun bak sıfır. sende hazırla geliyomYok cok orantisiz oluyor öyle nasil denklestirebiliriz oyunculari
Tamam toplam gücüm 35 oldu hepsi baslangic paketi. 5te biten seri 5 mac alan kazanir. Kazanirsan 15 paparan var bendentamam hocam diğer karakterleri boşaltıp geliyom. bomboş olsun bak sıfır. sende hazırla geliyom
az önce kazandım 15 cepte. 5 kazanırsan 15 daha diyosun tamamdır hocam anlaştık 30 atarsın yarınTamam toplam gücüm 35 oldu hepsi baslangic paketi. 5te biten seri 5 mac alan kazanir. Kazanirsan 15 paparan var benden![]()
böyle olcağını beklemiyodum o kadar itemi boşamı yaptım ben. bari düzgün tenis raketi alalım yavHahahshhsd 80 yasindaki dedelerin tenis maci gibi oldu jshdhdh
nasıl yapalımBiraz keyifli olsun boyle cok zevksiz @tahtalikoy![]()
Hic oynamadim indirip bakayim onada
sinirlerim bozuldu mermer tokatlamaya gidiyordum teli kapayıpHahahshhsd 80 yasindaki dedelerin tenis maci gibi oldu jshdhdh
Gucleri esit arttirabilir miyiz ki? Şu an 45ti ikimizinde toplam gucu max 130 olsun toplam guc ona gore ayarla kendini istediginden arttir bende oyle yapicamnasıl yapalım
tamam go. ayarlayıp istek atıyomGucleri esit arttirabilir miyiz ki? Şu an 45ti ikimizinde toplam gucu max 130 olsun toplam guc ona gore ayarla kendini istediginden arttir bende oyle yapicam
Ben tenis clash tan sıkılıp buraya geçtim.Hic oynamadim indirip bakayim onada![]()
Tenis clash'ta arada güç farki varsa bas etmek cok zor oluyor ne kadar iyi oynarsan oyna. Bakiyim bende bi bunaBen tenis clash tan sıkılıp buraya geçtim.
Altyapılar falan aynı
Ama oynanış daha efektif
El şeyini görmeyen kendininkini en büyük sanarmisPES gelin, beni yencek adam daha doğmadı
gel beklıyom. güç 135 oldu helal etTenis clash'ta arada güç farki varsa bas etmek cok zor oluyor ne kadar iyi oynarsan oyna. Bakiyim bende bi buna
Valla Eskişehirde 2 tane şampiyonluğum var ama başka şehirleri denemedik daha denersek orda da oluruzEl şeyini görmeyen kendininkini en büyük sanarmis![]()