Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Terbiyesizlik

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,597
15,685
113
Karıda mal gibi duruyor o kadar yakın dursa bile insan hisseder arkada biri var diye insanlar iyice duyarsız olmuş böyle bir vakitte gözde kulakta açık olcak
Hissetmemiş demek ki aga kadının nerden aklına gelsin sokak ortasında arkasında her gün biri mi otuz bir çekiyor eleştirmek için yer aramayın

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,306
3,114
113
DAYILANDIK :)

Bence yanlış yapıyoruz. Bebekken değil de 55 yaşından sonra falan erkeklerin çükü kesilmeli :D

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Herkes dalga geçmiş vesaire.
Bu kadın benim sevdiğim bir kadın olsa ki bu kadında eşi dostu akrabası var.
Kardeş ben vururum cezası neyse yatarım herkes dalgasına baksın

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,404
3,792
113
10 milyonlarca insan arasından emin ol daha neler neler var. Sadece size medyanın gösterdiği buzdağının görünen kısmı bunlar. Örneğin Türkiye'de her yıl ortalama 10.000 kadar çocuk kayboluyor ama bunlardan 1-2 tanesini alıp reyting malzemesi yapıyorlar. Sarışın mavi gözlü tatlı bir kız çocuğu olursa reytingleri daha da artabilir. Yani aslında medya da ahlaksız. Tek dertleri reyting ve reklam ve bunun için insanların acılarını kullanırlar. Köpürtebildikleri kadar köpürtüp sineğin kanadından yağ çekercesine reyting malzemesi yapmaktan dolayı etik bir sorun görmezler

Mazeret hazırdır. Biz kamu hizmeti yapıyoruz, insanları bilgilendiriyoruz :D

Peki kalan 9.999 çocuğun canı patlican mı diye de kimse sormaz