Tabi hepsi değil haklısın kanka ama yüzde 90 ı parayı aldıktan sonra 2 değil 3 kadını kabul ederler. Sen hepsine lüks hayat sun bak sesini çıkarmazlarCevrende öyle görmüş olabilirsin de TR deki her kadın da öyle değil yaşadım deneyimledim
Tabi hepsi değil haklısın kanka ama yüzde 90 ı parayı aldıktan sonra 2 değil 3 kadını kabul ederler. Sen hepsine lüks hayat sun bak sesini çıkarmazlarCevrende öyle görmüş olabilirsin de TR deki her kadın da öyle değil yaşadım deneyimledim
Ben inanırım zaten söylenene yalan konuşman için sebepte yok zaten umarım senin yaşamını etkilicek bi durum yaratmaz bu benzer bi hikayem evlilikle bitti sonu hüsranla bitti hersey gönlünce olsun seninKardeşim uzun olduğu için başı sonu kopmuş olabilir.
Şuanki nişanlım da 14 yıl önce birlikte olduğum kişi yani onunla da eskiden sebepsiz yere ayrıldığım bir 5-6 aylık birlikteligim vardi. Dün karşılaştığım kişi ile de 13 yıl önce aynı universiteden birlikteligim yasanmisliklarim vardı.
İkisi arasında 1 yıl vardı.
Daha da çarpıcı ve sinir bluzucu yanıni da söyleyeyim.
İkisi de iyi kötü bir birini tanır.
Ve ben yalan da söylemem, aldatma olaylarından da uzak durduğum için bugün nisanlima söyledim bu durumu. Sabahtan akşama kadar tantanasini yaşadım ama yanlış yapmayacağımi bildiği için siniri bozulsa da içi rahattır.
Milyonda bir ihtimal vardı geldi beni buldu işte.
Doğru diyon genelde nikah yerine metres olarak kullanıyorlar bu ev bi araba bı kk.karti sınırsız hizmetCevrende öyle görmüş olabilirsin de TR deki her kadın da öyle değil yaşadım deneyimledim
Oynadığım kuponu söyledim dost. Charlotte 125+ üst ilk yarı 64 aldım ben ama maç sonu salabilirlee mi bilmiyorum. ( Charlotte treni kaçtı gibi)güvenebilirmiyim sana
Bol şans o zamanOynadığım kuponu söyledim dost. Charlotte 125+ üst ilk yarı 64 aldım ben ama maç sonu salabilirlee mi bilmiyorum. ( Charlotte treni kaçtı gibi)
Jalen Duran sayı + asist 23.5 üst ekledim( ribaund dah mantıklı ama badem çok)
Son mesajı sana atayım dedim basketsiz zor oldu amaBen inanırım zaten söylenene yalan konuşman için sebepte yok zaten umarım senin yaşamını etkilicek bi durum yaratmaz bu benzer bi hikayem evlilikle bitti sonu hüsranla bitti hersey gönlünce olsun senin
Valla hocam, olay tam bir "yok artık" dedirtecek cinsten. Sen İstanbul'un keşmekeşinden, geçmişin takıntısından kaçıp İç Anadolu'nun bağrına sığın, kader gitsin seni o sigara molasında yakalasın.İyi geceler arkadaşlar. Kumarla alakasız yazacağım öncelikle belirteyim.
Herkesin hikayesi şaşıracak bir mevzusu olmuştur hayatında.
Benimki sayısız oluyor. Bazen malesef, bazen iyi ki diyorum ama ben hayatımda(34y) bu kadar şaşırdığımı, donup kaldığımi hatırlamıyorum.
Kısaca konuya gireyim.
11-12 yıl önce üniversite bitirip istanbula taşınmış orada hastanede çalışmaya başlamıştım. Kısa kısa gececegim.
10 yıl İstanbul'da yaşadım. Maddi manevi, yol kira derken sıkıldım.
Üniversite yıllarında konuştuğum ve bir süre sevgili olduğum kişi şans eseri karşıma çıktı, nedensiz ve ergenlik işte öylesine ayrılmış yarım kalan bir hikaye gibiydi dedik. Bir anda herşey küllerinden doğdu ve 13 yil aradan sonra hayatımızı birleştirme kararı aldık.
İstanbul'dan tayin isteyecekken, 10 saniye düşünüp kızın olduğu şehri tercih ettim. Hiç bilmem etmem, o kadar bunalmistim İstanbul'dan. ( iç Anadolu'da köhne bir yer, 30 40k nufuslu)
Neyse, geldim. Ve işler ciddiye bindi. Nisan yaptık, nasip olursa 2 ay sonra da düğün planlıyoruz.
Bu başlı başına garip ve hayatımı değiştiren çok farklı bir olay zaten. Buraya geleli tam 1 yıl olacak.
Dün hastanede nobetteyken sigara molasına çıktım. Arkadasla bir konuyu tartışıyorduk, bir kız geldi ve " Yan taraf çok kalabalıktı, umarım özel değildir konuştuğunuz dedi" Sigara içmek için yanımıza geldi. Neyse bi ölüm sessizliği oldu, özeldi tabi. Burası küçük yer herkes her çalışanı tanır.
Ben etrafına çok bakan, milleti süzen biri hiç olmadım. Kafamı kaldırıp suratına bile bakmam kimsenin, işimi yapar eve gelir, evden ise giderim. Çok muhabbeti de, bos muhabbeti de sevmem.
Neyse, bi anlık kafayı kaldirdim, ses tanıdık geldi. Suratına bakayım dedim arkası dönüktü. Bi an döndü ve.. Tanıyamadım😅 ama bir şeyler oluşmuştu içimde. "Yaaa dedim, sen benim eski kız arkadaşıma ne kadar benziyorsun... Adı " S... " Şu memleketli vs demeye kalmadan... Sigarası elinden düştü ve geldi sarıldı sözüm bitmeden. Allah'ım olamaz dedi, Ben de aynı şekilde.. Çünkü " Ama sen o olamazsın, onun sol yanağında Ben vardı " Dedim. Aldırdım dedi.. Yanımdaki arkadaş da yeşilçam filmi izler gibi bizi izliyor o arada.
Elllerimiz vücudumuz titriyor bildiğin. Sanki 50 yıldır eşimi dostumu görmüş gibiydim. Kaderin cilvesi iste dedik. Ama bu kadarı olmazdı. Olamazdı. İstanbul'da da bir kez rastgele hiç alakasız yerde karşılaşmıştık. İkimiz de aynı üniversiteden mezun ve bu kızla da ilişkim vardı. Aşırı tutuktuk birbirimize. Hic kötü ayrılmadım ama ayrıldığım birine de asla gidip rahatsız etmedim ömrüm boyunca.
Neyse kendime gelemedim tabi. Sigarayı attım sonra konusuez dedim kaçtım içeriye.
1 saat sonra çalıştığı yerden aldım konuşalım diye. Nasıl olur böyle bir olay ikimiz de anlam veremedik.
Onun da bu ilçe ile hiç bir bağlantısı yok ve alakası yok. Birbirimizden 13 yıldır bi haber yasadik. O da İstanbul'a atanmıştı, aynı şekilde önce başka yere tayin istemiş, sonra da burası aile evine daha yakın diye burayı seçmiş.
Hadi benim nedenim bu dedi, sen neden geldin buraya vs.
Elimi kaldırdım yüzüğü gösterdim. İkimiz de öyle kalakaldık... Söz bitti 2 3 dk birbirimize baktık sadece. Sabaha kadar uyuyamadım. Allah'ım nasıl böyle bir şey olur, bu nasıl kader diye düşünüp kafayı kırdım resmen.
İstanbul'dan aslında uzaklaşma nedenlerimden biri de, orada uzun süreli ve takıntı noktasına gelmiş eski bir iliskimin olması da etkiliydi. Buraya geldim, düzen kurdum. Hayatımda hiç evlilik düşünmeyen Ben evlenmek için adım attım ve böyle bir şey yaşadım dün..
Hala etkisinden çıkamıyorum bu olayın..
Asla yanlış yapacak biri değilim hayatımdaki kişiye . Öyle karaktersizlik hiç yapmam allah da nasip etmesin. Ama olay beni aşırı sarstı. Ve bu kişi en az 2 yil burada kalacak. Çok uzun yazdım kusra bakmayın. Yorum yapın vs diye de değil, sadece hayatin, kaderin cilvesi gerçekten bambaşka bir olay. Hayat kısa ve dünya çok küçük...
Herkese iyi geceler. Bugün NBA tahmini yok.
Bugün yaşanmayan ve yarım kalanların hatrına yakılan sigara ve yağmurlu havada içilen kahvemle sizlere bol şans diliyorum sadece.
Nasipte varsa gelir Bağdat'tan..
Hadi hayırlı olsun hwhdhsSon mesajı sana atayım dedim basketsiz zor oldu ama![]()
Mart kedisi gibi her yerdesinHadi hayırlı olsun hwhdhs
Girgirdayiz ruhumuz daralmış vallahiMart kedisi gibi her yerdesin
Oturup yazmaya çalışsam böyle bir şey çıkmaz ortaya. Hayat gerçekten çok garip. Her şeyin kıymetini bilmeli. Çok şükür hiç bir zaman pişmanlık hissetmedim, yanlış ya da doğru da yapsam. Ama böyle olunca insaniz sonuçta etkilenmemek mümkün değil. Altında bir şey arayıp üstüne gitmenin manası yok. Ama gerçekten çok garip. Hala inanamıyorum. Çünkü karşılaştığım kişi sıradan birisi değil benim için. Hani asker arkadasimi 20 yıl sonra görmek gibi değil. Çok tuhaf ve sinir bozucuValla hocam, olay tam bir "yok artık" dedirtecek cinsten. Sen İstanbul'un keşmekeşinden, geçmişin takıntısından kaçıp İç Anadolu'nun bağrına sığın, kader gitsin seni o sigara molasında yakalasın.
Gördüğün o yüz her şeyi bir saniyede özetlemiş zaten; 13 yılın yükü o yüzüğü gösterdiğin an bitmiş. Sen duruşunu bozmazsın, karakterin belli ama bu sarsıntı da insanın içini titretir, çok normal. Hayat bazen en kral senariste taş çıkarıyor; "nasipte varsa gelir Bağdat'tan" dedikleri tam da bu olsa gerek.
Ben vardı aldırdı felan bana biraz eşref tekin hikayesini andırdı 🤣😂İyi geceler arkadaşlar. Kumarla alakasız yazacağım öncelikle belirteyim.
Benimki sayısız oluyor. Bazen malesef, bazen iyi ki diyorum ama ben hayatımda(34y) bu kadar şaşırdığımı, donup kaldığımi hatırlamıyorum.
Kısaca konuya gireyim.
11-12 yıl önce üniversite bitirip istanbula taşınmış orada hastanede çalışmaya başlamıştım. Kısa kısa gececegim.
Üniversite yıllarında konuştuğum ve bir süre sevgili olduğum kişi şans eseri karşıma çıktı, nedensiz ve ergenlik işte öylesine ayrılmış yarım kalan bir hikaye gibiydi dedik. Bir anda herşey küllerinden doğdu ve 13 yil aradan sonra hayatımızı birleştirme kararı aldık.
İstanbul'dan tayin isteyecekken, 10 saniye düşünüp kızın olduğu şehri tercih ettim. Hiç bilmem etmem, o kadar bunalmistim İstanbul'dan. ( iç Anadolu'da köhne bir yer, 30 40k nufuslu)
Neyse, geldim. Ve işler ciddiye bindi. Nisan yaptık, nasip olursa 2 ay sonra da düğün planlıyoruz.
Bu başlı başına garip ve hayatımı değiştiren çok farklı bir olay zaten. Buraya geleli tam 1 yıl olacak.
Dün hastanede nobetteyken sigara molasına çıktım. Arkadasla bir konuyu tartışıyorduk, bir kız geldi ve " Yan taraf çok kalabalıktı, umarım özel değildir konuştuğunuz dedi" Sigara içmek için yanımıza geldi. Neyse bi ölüm sessizliği oldu, özeldi tabi. Burası küçük yer herkes her çalışanı tanır.
Ben etrafına çok bakan, milleti süzen biri hiç olmadım. Kafamı kaldırıp suratına bile bakmam kimsenin, işimi yapar eve gelir, evden ise giderim. Çok muhabbeti de, bos muhabbeti de sevmem.
Neyse, bi anlık kafayı kaldirdim, ses tanıdık geldi. Suratına bakayım dedim arkası dönüktü. Bi an döndü ve.. Tanıyamadım😅 ama bir şeyler oluşmuştu içimde. "Yaaa dedim, sen benim eski kız arkadaşıma ne kadar benziyorsun... Adı " S... " Şu memleketli vs demeye kalmadan... Sigarası elinden düştü ve geldi sarıldı sözüm bitmeden. Allah'ım olamaz dedi, Ben de aynı şekilde.. Çünkü " Ama sen o olamazsın, onun sol yanağında Ben vardı " Dedim. Aldırdım dedi.. Yanımdaki arkadaş da yeşilçam filmi izler gibi bizi izliyor o arada.
Elllerimiz vücudumuz titriyor bildiğin. Sanki 50 yıldır eşimi dostumu görmüş gibiydim. Kaderin cilvesi iste dedik. Ama bu kadarı olmazdı. Olamazdı. İstanbul'da da bir kez rastgele hiç alakasız yerde karşılaşmıştık. İkimiz de aynı üniversiteden mezun ve bu kızla da ilişkim vardı. Aşırı tutuktuk birbirimize. Hic kötü ayrılmadım ama ayrıldığım birine de asla gidip rahatsız etmedim ömrüm boyunca.
Neyse kendime gelemedim tabi. Sigarayı attım sonra konusuez dedim kaçtım içeriye.
1 saat sonra çalıştığı yerden aldım konuşalım diye. Nasıl olur böyle bir olay ikimiz de anlam veremedik.
Onun da bu ilçe ile hiç bir bağlantısı yok ve alakası yok. Birbirimizden 13 yıldır bi haber yasadik. O da İstanbul'a atanmıştı, aynı şekilde önce başka yere tayin istemiş, sonra da burası aile evine daha yakın diye burayı seçmiş.
Elimi kaldırdım yüzüğü gösterdim. İkimiz de öyle kalakaldık... Söz bitti 2 3 dk birbirimize baktık sadece. Sabaha kadar uyuyamadım. Allah'ım nasıl böyle bir şey olur, bu nasıl kader diye düşünüp kafayı kırdım resmen.
İstanbul'dan aslında uzaklaşma nedenlerimden biri de, orada uzun süreli ve takıntı noktasına gelmiş eski bir iliskimin olması da etkiliydi. Buraya geldim, düzen kurdum. Hayatımda hiç evlilik düşünmeyen Ben evlenmek için adım attım ve böyle bir şey yaşadım dün..
Asla yanlış yapacak biri değilim hayatımdaki kişiye . Öyle karaktersizlik hiç yapmam allah da nasip etmesin. Ama olay beni aşırı sarstı. Ve bu kişi en az 2 yil burada kalacak. Çok uzun yazdım kusra bakmayın. Yorum yapın vs diye de değil, sadece hayatin, kaderin cilvesi gerçekten bambaşka bir olay. Hayat kısa ve dünya çok küçük...
Bugün yaşanmayan ve yarım kalanların hatrına yakılan sigara ve yağmurlu havada içilen kahvemle sizlere bol şans diliyorum sadece.
Bi kalp 1 kere sever.Ben vardı aldırdı felan bana biraz eşref tekin hikayesini andırdı 🤣😂
Bak buna katiliyorumPara varsa sıkıntı olmaz kanka para 8 kapıyı açar
Kim diyo bunuBi kalp 1 kere sever.
O garson kız mı ?melissssssssssssssssssssssssssssss bu yorumu okuyosan
senin ben
Tesadüfün güzelliği seni sarsmış birde farklı bir şehir de bunu yaşayınca iki kat olmuş daha güzel mutluluklar yaşaman dileğiyle dost 👍İyi geceler arkadaşlar. Kumarla alakasız yazacağım öncelikle belirteyim.
Kısaca konuya gireyim.