- 31,264
- 25,866
- 113
Sen sus gsliRıza hoca < Torrent
Sen sus gsliRıza hoca < Torrent
Kendi sahasinda böyle oynayamaz besiktas pres olacak abi imkani yok böyle oyunla büyük takimda kalamazsinYa biz 95 dakika boyunca neden cenkin yokluğunu izliyoru salihin neden 50.60 metreden uzun ara pas denemelerini izliyoruz
Bugün Nkodu muleka yı 10 çarpar 100e bölerCyle larin diye bi topcumuz vardı sergenden önce ve sonra olarak ikiye ayrılır adam oyuncu kazanmak diye bişey var sistem var bu mal basının önünde oyuncusunu kötülüyo
Aynen oyle bir gol attik yanlislikla 10 dk baski yedikhep diyorum gene diyim sanki sivasspor un başında gibi bi taktik anlayışı var
çalışmalarımız sürüyor jk yı eski haline getircek jk hepimizin şahsi meselesi dostSen sus gsli
Fernandesi de yiyecek yav yeminle o aciklamasindan sonra dedim ki bu adam buyuk takim falan yönetemz aslaCyle larin diye bi topcumuz vardı sergenden önce ve sonra olarak ikiye ayrılır adam oyuncu kazanmak diye bişey var sistem var bu mal basının önünde oyuncusunu kötülüyo
Gelir gelmez şaha kalkmasini beklemiyoruz zaten ama oyuna bi etki et kardeşim cenk oynamiyo görüyosun çıkar salih yok görüyosun çıkar illa fark yaratcaksan koy mulekayı orjinal mevkisi santrfora madem oynayabiliyo koy kanada rashicayı 2.yari oyle basla biseyler yap en azindanKendi sahasinda böyle oynayamaz besiktas pres olacak abi imkani yok böyle oyunla büyük takimda kalamazsin
Mal yeminle ya fernandes gibi topcun mu var bu kadar koşan basan onu satmak nedir basın önünde rezillik yaFernandesi de yiyecek yav yeminle o aciklamasindan sonra dedim ki bu adam buyuk takim falan yönetemz asla
Tek çağremiz gutiFernandesi de yiyecek yav yeminle o aciklamasindan sonra dedim ki bu adam buyuk takim falan yönetemz asla
Nkodu 15 gol atmış bu sezon rahat 10u ceza sahasi dışından frikikten falan atiyoBugün Nkodu muleka yı 10 çarpar 100e böler
bu yönetimin mallığı işte yerine de aldığı beğenmedikleri adamın saha içinde anca kramponunu taşır.Nkodu 15 gol atmış bu sezon rahat 10u ceza sahasi dışından frikikten falan atiyo
Ya bak çok basit bisey söylim sana frikik oluyo topun başına cenk salih geliyo hemen kac tane golleri varsa ordan cenk rastgele salih güçsüz vuruyo masuaku 1 ker kullandi oda etkili oldu amir corner kullaniyo hepsi kısa kaliyo masuaku penalti noktasina atiyo falan bunlari biz görüyoruz bunlar ipneligine yapiyoFernandesi de yiyecek yav yeminle o aciklamasindan sonra dedim ki bu adam buyuk takim falan yönetemz asla
Çebi bizi iyi skti agabu yönetimin mallığı işte yerine de aldığı beğenmedikleri adamın saha içinde anca kramponunu taşır.
keşke öyle olsa adam şeyine takmamış takımı bildin jk düşmanıymış la bu burak elmas da daha kötürümmüşÇebi bizi iyi skti aga
Neyse ben biraz fifa atimkeşke öyle olsa adam şeyine takmamış takımı bildin jk düşmanıymış la bu burak elmas da daha kötürümmüş
Aynen öyle parada yemis baya bir kurusunu birakmamis tüpçuden beter çikti bukeşke öyle olsa adam şeyine takmamış takımı bildin jk düşmanıymış la bu burak elmas da daha kötürümmüş
tbrıkler kardesı super oranlar mıss2 ayrı site biri maç başı biri devre arası ikisi de won 🥰
Pp degistirmemiz yetti yedik rizayi getir sergeni seneye sampiyonHahahahahahahah rıza kovulmuş hdhsjdjahdhshdhd
@Novasky @butragueno @JoeQuanqa
Ekli dosyayı görüntüle 442632