- 20,142
- 21,735
- 113
Az daha dayanın yiğitlerim
Bide tekli yi geç adam kombin aliyor bole özgüven bende yok puahaKupon gelirse rolling olarak düzenler devam ederiz.
@Casineon Destek sitesinde şansımızı deniyoruz. Üyelere değer veren siteler candır.
garagümtük maçında u19 yazmıyor eminmisin u19Az daha dayanın yiğitlerim
Wonliluyorrr 😆Bide tekli yi geç adam kombin aliyor bole özgüven bende yok puaha
Canlıdan oynadım kanka sitede yazmıyor ama u19garagümtük maçında u19 yazmıyor eminmisin u19
Banko 😁😁Bide tekli yi geç adam kombin aliyor bole özgüven bende yok puaha
Daha tebrik eden olmamış hala won olmamış acele etmeWonliluyorrr 😆
Bitti bile @TestoHaylan06 alev alev yapacak buralarıAlanya attı maç biter
Neyini tebrik edecekler üç kuruş para be dostDaha tebrik eden olmamış hala won olmamış acele etme
Tebrikler!İkramiye Kazandınız!Neyini tebrik edecekler üç kuruş para be dost
Tbrkler 3 5 bakma reis para paradır 😁Neyini tebrik edecekler üç kuruş para be dost
Simdi baktım da kupona hüngür hüngür ağladım yazık bize gerçektenNeyini tebrik edecekler üç kuruş para be dost
tbrNeyini tebrik edecekler üç kuruş para be dost
Çözdük bu işi artık slotu bırakınca kafa açıldı 😂Simdi baktım da kupona hüngür hüngür ağladım yazık bize gerçekten
Geçen sistemi çözdüm diye konu açan arkadai vardı sen de hemen konu açmalısın reis sistemi çözdüm diyeÇözdük bu işi artık slotu bırakınca kafa açıldı 😂
Aynen eline 20 30 geçsin bak yerinde duruyormusun slotlara üfleyen adamsin sen kendine gelÇözdük bu işi artık slotu bırakınca kafa açıldı 😂
Slot bu aralar les gibi sabit 4 oyunda kaldım ben valla 🤣🤣Çözdük bu işi artık slotu bırakınca kafa açıldı 😂