- 20,266
- 21,861
- 113
Ekmek anca düştü gardaşım 😆❤HB reisim sabah 5 den beri burdayız duşa girdik rol açmışsın 🤣🤣
Ekmek anca düştü gardaşım 😆❤HB reisim sabah 5 den beri burdayız duşa girdik rol açmışsın 🤣🤣
Herkes duşa girmiş ne iş 😂😂😂HB reisim sabah 5 den beri burdayız duşa girdik rol açmışsın 🤣🤣
41 lendim reis 🤣🤣Kırklandın mı 3,5 saat dost
Yok onu bozduk ilk yarılar bitinceEn basdaki kupon dwgilmi zatwn
Reis saçlar uzundu rahmetli babam aklıma geldi sitresden kendim 6 numaraya vurdum komple ondan 👑Herkes duşa girmiş ne iş 😂😂😂
Diğeri nerde 🤣Yok onu bozduk ilk yarılar bitince
Neden böyle oluyor bizim rollinglerde başarı sıfır ama mesaj hep 1000 anlamadım gitti 😂21 sayfa olmuş sanki 4. Adımdasın 😂😂😂 @TestoHaylan06
90dk maç takibi yaptırdın bize kazancın içinden al 500₺ kendine kalanı bölersin passionla bana 😅Karılar acil aradan çıkması lazım
Allah rahmet eylesin dostum ..Reis saçlar uzundu rahmetli babam aklıma geldi sitresden kendim 6 numaraya vurdum komple ondan 👑
Bende öyle düşünüyorum beş yüz çok 210₺ yeter 😆90dk maç takibi yaptırdın bize kazancın içinden al 500₺ kendine kalanı bölersin passionla bana 😅
Muhabbet edelim desek kimse gelmez awNeden böyle oluyor bizim rollinglerde başarı sıfır ama mesaj hep 1000 anlamadım gitti 😂
Toprağı bol olsun mekanı cennet olsunReis saçlar uzundu rahmetli babam aklıma geldi sitresden kendim 6 numaraya vurdum komple ondan 👑
İkiside yok maalesefAkli ve parasi olan japonyada nigata ilk yari ev atara bassin hemen
İkisi aynı anda 20 senedir yokAkli ve parasi olan japonyada nigata ilk yari ev atara bassin hemen
Eyw reisim sabah duş o yüzden neyse moral bozmak yok haydi kupon nerde 👑Allah rahmet eylesin dostum ..
Eyw reisim 👑Toprağı bol olsun mekanı cennet olsun