- 5,972
- 5,029
- 113
olum o nick ne lan 20 sene yatarın varBende sıradayim kaçıncı saridayim şuanda 😁😁
olum o nick ne lan 20 sene yatarın varBende sıradayim kaçıncı saridayim şuanda 😁😁
hani oglum nerde bu eleman ben hiç görmüyorum 200 falanherif 200K 200K basıyor her bastığında 2-3 kişiye 1.5-2 sıkıyo tahmin etsene bi ortamı
Bak yine çıktı burdadamiArkadaş fetöcü sanırım
@kalabak22hani oglum nerde bu eleman ben hiç görmüyorum 200 falan
etiket attım senin için gelir birazdan görürsünhani oglum nerde bu eleman ben hiç görmüyorum 200 falan
Nick göre atmazlar ismim Fethiolum o nick ne lan 20 sene yatarın var
adama fetocu dedik shellac iyilikten banladiArkadaş fetöcü sanırım
Geçende kazanmadın mı dost . Siz bu paraları kazanıp nerede yiyorsunuz Allah aşkına 🤣🤣🤣benımde uykum çok geldi takip edemicem yarın jojodan kod kovalarız artık
makina kültürde misin bana hamburger borcun vardıadama fetocu dedik shellac iyilikten banladi
Burdada demede banlanma 😁adama fetocu dedik shellac iyilikten banladi
O işini bilir tehlikeli bi hareket yapmadan önce shellac son görülme bakıyoBurdada demede banlanma 😁
geçen 10 k aldık 2 kişiye roll açtıracaktık 5 kişiye gönderdik 2500 olarak kalanıfa yarısı kupon yarısı borç ödeme hahshshhsGeçende kazanmadın mı dost . Siz bu paraları kazanıp nerede yiyorsunuz Allah aşkına 🤣🤣🤣
He iyi banlamasindan benim yüzüme ayıp olurO işini bilir tehlikeli bi hareket yapmadan önce shellac son görülme bakıyo
Gel ben kulturdeyim sana double bir hamburger yediriyim gelmakina kültürde misin bana hamburger borcun vardı
Bize birşey ulaşmadı dostgeçen 10 k aldık 2 kişiye roll açtıracaktık 5 kişiye gönderdik 2500 olarak kalanıfa yarısı kupon yarısı borç ödeme hahshshhs
esparktaki hmbrgr'a git ismimi ver onlar yardımcı olacaklardırmakina kültürde misin bana hamburger borcun vardı
Karnimiz aç bu hamburger muhabbet nereden çıktı yawGel ben kulturdeyim sana double bir hamburger yediriyim gel
akınla tahirle ulaşıldı o andaBize birşey ulaşmadı dost