- 9,739
- 8,051
- 113
onun kupon bu kadar surmez la simdiye kayip olmasi lazimTestoyu takip ediyoruz ya emmi . Şekerin mi düştü noldu
onun kupon bu kadar surmez la simdiye kayip olmasi lazimTestoyu takip ediyoruz ya emmi . Şekerin mi düştü noldu
Shellac uyku arası bi mobilden girse Salı günü tekrar kavuşuruz birbirimize aqTorna Eyp 20 😆
500ü 5k yaparım 1k alırsın raadda kalDost sen iyi adamsın ama sıramı vermem
Kötüyü çağırma dur 😂😂Shellac uyku arası bi mobilden girse Salı günü tekrar kavuşuruz birbirimize aq
ses etmeShellac uyku arası bi mobilden girse Salı günü tekrar kavuşuruz birbirimize aq
100₺ atayım 1 yap, 100 sende kalsın nasıl olsa katlıyon500ü 5k yaparım 1k alırsın raadda kal
Senden yana sıkıntı yok dost . Tanıyorum forumdan seni . Ama açız 😂😂😂 akşama iş var gece yemek vermez puşt şirket 😂500ü 5k yaparım 1k alırsın raadda kal
kupon ne laKötüyü çağırma dur 😂😂
Siktir et ben ve passion gol yazınca gol yaz dayıkupon ne la
sirket hot te verdimmi hot derken sicak anlaminda haSenden yana sıkıntı yok dost . Tanıyorum forumdan seni . Ama açız 😂😂😂 akşama iş var gece yemek vermez puşt şirket 😂
golSiktir et ben ve passion gol yazınca gol yaz dayı
Senin o küçük İngilizce şakanı sevsinler. Espri mi yapıyon çennn 😂😂😂 sen varya Çok kurnaz adamsın ama seni dolandırmadan bu forumdan gitmeyecem . İlk ve tek olacak 😂sirket hot te verdimmi hot derken sicak anlaminda ha
size doyum olmaz ben bi dus alip yatayim artikSiktir et ben ve passion gol yazınca gol yaz dayı
bizimle sohbet edip duşa gitmen manidar hissettirdisize doyum olmaz ben bi dus alip yatayim artik
len serefsiz sulalemi diktin daha ne istion😂😂😂Senin o küçük İngilizce şakanı sevsinler. Espri mi yapıyon çennn 😂😂😂 sen varya Çok kurnaz adamsın ama seni dolandırmadan bu forumdan gitmeyecem . İlk ve tek olacak 😂
tobeee ulen 1.5 cm diom😂bizimle sohbet edip duşa gitmen manidar hissettirdi
300 borcumuz var onu mu diyon 😂len serefsiz sulalemi diktin daha ne istion😂😂😂