- 20,325
- 21,921
- 113
O geldide kupon tuttu o benim Ballı böreğim çikolatalı cheese kekim , kalbimmm kalbimmmhaşim varsa alengirli maç her zaman olur 😁
O geldide kupon tuttu o benim Ballı böreğim çikolatalı cheese kekim , kalbimmm kalbimmmhaşim varsa alengirli maç her zaman olur 😁
Sadece Sana sözünü hatırlatmak istedim neyse olan olmuş. Önümüzdeki maçlara bakalımNedenini sor sana ne dedim kira verdim ödeme yaptım dedim baştan sorsana neden vermiyon diye koşarak resim atıyon la neyse ya amann
112 de kaldı uutah bir sayı ile wonladi tek gole kaldık iki kupondadaWon la atjantin
Olmaz ev hic yenilmems lanusa 2.2 bitck.o.macLanus ms 2 olursa bide 7 oran vardı
İkiside gelir insallah112 de kaldı uutah bir sayı ile wonladi tek gole kaldık iki kupondada
1-3 Dep yenecek gibiOlmaz ev hic yenilmems lanusa 2.2 bitck.o.mac
Şimdi onu gördüm bende rol tek sayıdan gitti lanet112 de kaldı uutah bir sayı ile wonladi tek gole kaldık iki kupondada
P6 mi kirmizi incleme diyorJoinville askı yine
Zor haso1-3 Dep yenecek gibi
Kanka ben çoğu kişiye ödül atıyorum zaten 1 ayda 45 bin para dağıttım 100 tane DM geliyor, sanada veririm demişim öbürünede sıra geldikçe veriyorum, ben çok para meraklısı olsam yatan kupona ödül atmam ama bazen sen attığım kazancı görüyorsun peki geçen 400 bin₺ kaybettim bunuda gördün mü yokSadece Sana sözünü hatırlatmak istedim neyse olan olmuş. Önümüzdeki maçlara bakalım![]()
Boş askı vara baktı devamP6 mi kirmizi incleme diyor
BossP6 mi kirmizi incleme diyor
Boş yaP6 mi kirmizi incleme diyor
Enayilik.Kanka ben çoğu kişiye ödül atıyorum zaten 1 ayda 45 bin para dağıttım 100 tane DM geliyor, sanada veririm demişim öbürünede sıra geldikçe veriyorum, ben çok para meraklısı olsam yatan kupona ödül atmam ama bazen sen attığım kazancı görüyorsun peki geçen 400 bin₺ kaybettim bunuda gördün mü yok