- 19,404
- 20,950
- 113
550 veriyor boz yeniden yap derseniz size kalmış
Bir gol daha yesin bi zahmetBelliydi böyle olca karılarda ev favoriymiş ben ondan yatar diye düşündüm
Kaderine bırak bence cano550 veriyor boz yeniden yap derseniz size kalmış
Boz boz direk bana kalırsa gelmez yada sana kalmış550 veriyor boz yeniden yap derseniz size kalmış
İstatisliğe bakarsak ıhınsa olmaz gibiBir gol daha yesin bi zahmet
Bozdum 500₺ tam sonra sitem yok ha atamaz dediğin gibi çöpe gitmesin siz verin yapalımBoz boz direk bana kalırsa gelmez yada sana kalmış
sitem yok kanka benim gördüm atamaz sende gördün ben arjantine hiç bakmadım bınlara baktım pasoda gol olcak maça 75 de o oranları vermez al kafana göre senBozdum 500₺ tam sonra sitem yok ha atamaz dediğin gibi çöpe gitmesin siz verin yapalım
DC United 1,5 canoBozdum 500₺ tam sonra sitem yok ha atamaz dediğin gibi çöpe gitmesin siz verin yapalım
Oynarken biliyordum ben kanka inan bekletmek istemedim diğer maçlarda aynıydı oran yoktu Risk eşittisitem yok kanka benim gördüm atamaz sende gördün ben arjantine hiç bakmadım bınlara baktım pasoda gol olcak maça 75 de o oranları vermez al kafana göre sen
Panama familla maçı iy 1.5 üst iyiyde alınırKadir abim sigara alsın diye rolling açtım adam beklemekten sigarayı bıraktı nasipsiz Kadir abim benim
DC United gol 0,5 üstü ya da genel 1,5 üst sen hangisine basmak içinden gelirse dostumOynarken biliyordum ben kanka inan bekletmek istemedim diğer maçlarda aynıydı oran yoktu Risk eşitti
Anında bastım vallaDC United 1,5 cano
İlk gördüğümü bastım be kankaPanama familla maçı iy 1.5 üst iyiyde alınır
Ya da bu iki maçı karma yapPanama familla maçı iy 1.5 üst iyiyde alınır
Şansımız bol olsun dostum dc boş geçmezAnında bastım valla
Hadi bakalım 🙏Şansımız bol olsun dostum dc boş geçmez
Bolşans kanka en iyisi valla ben öyle gördüm diye yazdım hadi bakalımİlk gördüğümü bastım be kanka
En iyisi bu oldu bu kadar uzun süreceğini tahmin etmedim ben 10 dakikada kaybederiz sandım başım çatladı bu işler zor işler 🤣🤣Bolşans kanka en iyisi valla ben öyle gördüm diye yazdım hadi bakalım