- 19,417
- 20,966
- 113
Az önceki rolling yarım kaldığı için 2 adım başarılı olursa en başta @Solskjaer @kadircan4747 abilere 500₺ sonra devam ederiz
Bolşans testosssAz önceki rolling yarım kaldığı için 2 adım başarılı olursa en başta @Solskjaer @kadircan4747 abilere 500₺ sonra devam ederiz
bol sans sen benden buyuksun neden abi diyorsunAz önceki rolling yarım kaldığı için 2 adım başarılı olursa en başta @Solskjaer @kadircan4747 abilere 500₺ sonra devam ederiz
Puahah sen abi demiyorsun ben diyim dedim 🤣bol sans sen benden buyuksun neden abi diyorsun
Sağol kurbannnnBolşans testosss
ozur abiPuahah sen abi demiyorsun ben diyim dedim 🤣
Abiler olmuş kur abi yeozur abi
yaw cubuk kraker vardi cay ile iyi gider dedim midemi agritti aqAbiler olmuş kur abi ye
Bol şansların olsun gülüm. , ekmek var mı😂😂😂Az önceki rolling yarım kaldığı için 2 adım başarılı olursa en başta @Solskjaer @kadircan4747 abilere 500₺ sonra devam ederiz
Şu sonda yazdığın a ile q harfinini birleştirmişssin o ne anlama geliyor dayıyaw cubuk kraker vardi cay ile iyi gider dedim midemi agritti aq
Yedeği var😂😂😂@Solskjaer nerdesin sennn
Bol şansAz önceki rolling yarım kaldığı için 2 adım başarılı olursa en başta @Solskjaer @kadircan4747 abilere 500₺ sonra devam ederiz
atsana kuponu@Solskjaer nerdesin sennn
Al qetir demek, 😂Şu sonda yazdığın a ile q harfinini birleştirmişssin o ne anlama geliyor dayı
akua parkŞu sonda yazdığın a ile q harfinini birleştirmişssin o ne anlama geliyor dayı
Yazdığın gibi gelsin cano✅🍀👍Hadi bakalım garip rollingi başlasın
enjoy mu geneHadi bakalım garip rollingi başlasın