- 13,245
- 7,224
- 113
Bitti bitti wonn
Valla adam nokta atışı seçimler yaptı helalin olsun valla tebrikler @ThanatosxKolaydiiii
Emeğine daglikVallahi 1 saat 20 dakika mola yaptım sırf takip etmek için ben gidiyorum tekrardan Tebrikler dostum @Thanatosx
Zaten takip eden 4 kişiydik sende 4 kişiye ödül atacaksın kesene bereket emeğine sağlık dışarda kalan olmadı yaniArkadaşlar buraya kadar bana güvenip benimle kuponları takip eden herkese teşekkür ederim gönül isterki hepinize atayım ama kazandığımız para belli açık oynadım
Çekim gelince buraya tekrar yazıcam
İyi bayramlar
Tşk kral sanada hayırlı bayramlarArkadaşlar buraya kadar bana güvenip benimle kuponları takip eden herkese teşekkür ederim gönül isterki hepinize atayım ama kazandığımız para belli açık oynadım
İyi bayramlar
Tamamdır dostum biz teşekkür ederiz sağ Salim gelsinde çekiminArkadaşlar buraya kadar bana güvenip benimle kuponları takip eden herkese teşekkür ederim gönül isterki hepinize atayım ama kazandığımız para belli açık oynadım
İyi bayramlar
Sona kadar takip eden 5 kişi varZaten takip eden 4 kişiydik sende 4 kişiye ödül atacaksın kesene bereket emeğine sağlık dışarda kalan olmadı yani
Ama seçimlerde çok isabetli yaptiTenis candır şu oranları futbolda imkansız bulmak
Aynen ama bilmek lazım adam gerçekten güzel tercihler yaptıTenis candır şu oranları futbolda imkansız bulmak